Kızlar pişik oluyor musunuz sıcaklardan krem bişey kullanıyor musunuz?
Nur79 sudocrem kullanıyorum kilo aldığım için çok oluyor
Nur79 benim bikini bölgesinin iki kenarı pişiyor genelde yaa Bepanthol sürüyorum çok acıyor yoksa
Nur79 elbise etek giymemek gerek 😂 sadece 1 kez elbise giydim o gün bacak aram pişik olmuş bidahada giymedim 🤭
Nur79 hem de ne pişik iç çamaşırı giyemiyorum sarı kantoron özlü krem kullanıyorum iyi geliyo
Nur79 popomun alt kısmı pişik oldu benim de pişik kremi sürüyom 😁
Evet ya yürüyemiyorum resmen bende burda bekliyeyim😩
Melismelo benimde çok kötü oldu canım çarşamba günü cildiyeye gidicem
4cocukannesi hamile misiniz doktor mu verdi
Nur79 29 haftalık ikiz gebeyim canım 17 kilo aldim o yüzden çok pişik oluyorum doktora sormadım zararı da olacağını düşünmüyorum kullanıyorum ve çok iyi geliyor ben sudocrem i güneş kremi olarak kullanıyorum ayni zamanda
benimmdunyamm bepantol pişik kremi mi?
Nskyhn evet
4cocukannesi bende 26 haftalığım tahriş oldu şimdi bende biraz süreyim
mirage333 ben siyah kilotlu çorabı kestim hafif dizden yukarıda şekilde elbise giyeceğim zaman ince nasıl olsa giyiyorum üstüne elbise giyiyorum 8.aydayım olabildiğinde bacaklarımı birbirine değdirmedim şimdi de böyle önlem aldım iyi oluyor deneyin sizde 😀
Nur79 sür canım çok iyi geliyor
Canpolat çok mantıklı ben de boxer ya da şort giyiyorum elbise altlarına 😂
Canpolat doğuma 16 gün kaldı bide kilotlu çoraba para vermeyim 😂😂 taytlarla devam elbise giymeyi vereyim
zehraaaktas bende 3 gündür bol baxer giyiyorum sırf bol rahat olsun diye🤭🤭🤭
Nur79 sorma olsa ben de giyicem de giremiyorum çok kilo aldım 🤭
mirage333 valla tayt bi taraflarıma yapıştı 2 elbisem var onları giyiyorum 😀 elbise daha iyi oluyormuş geçen giydim allahım dedim bu ne rahatlık 😀 sıcak havada rüzgar bile olsa efil efildi 😀 defactodan almıştım doğumdan sonrada giymek için