Kızlar 21+2 yım serkaljliyim. Bugün iki saat bankta oturdum ayağa kalkınca genitalime biraz vurgu gibi birşey oldu ,yani sanki şiş gibi biraz.. Şuan daha iyiyim,acaba oturdum sert yerde diye mi oyle oldu anlamadım. Sizce ?
Petek98 lütfen görün,😢
Petek98 bu konuda bir bilgim yok bende şurada bekleyim
Petek98 ben de hiç bilmiyorum gören bilen illa ki olur ne zaman dikiş atıldı çok oturmayın bence benim bildiğim bol bol uzanma öneriliyor
Petek98 sizinle tahmini aynı gündeyiz ben de serklajlıyım. Bazen bende de oluyor ayağa kalkınca kasığımda biçak saplanmasımı diyeyim damar çekilmesimi bilmiyorum ama oluyor. Dikkatli kalkmaya çalışın bide siz kaç haftada oldunuz ve yatarakmı geçiriyorsunuz?
Petek98 Bendede olmuştu ama sonra yok oldu hiç anlamadım o neydi🤔
Ulkr__ 21+3 üm ,ilk defa 2 saat oturdum normalde hep yatıyorum, bugün ilk defa dışarı çıktım eve gelince biraz dolgunluk oldu
Petek98 oluyor bende de dinlenmeye çalışın
Petek98 ıkı saat uzun süre serklajlı ıcın ben de serklajlıyım doktor kontrolünü arabada yatarak geçiriyorum en son kontrolde yarım saat oturmayla bebek agırlıgı aşşa indi karnım sertleşti iki gün çatı ve kasık ağrısı cektım. Oturmakda yasak cnku. Sola yatın dinlenin canım ben ıkı günde anca kendıme geldım