Ozum Kızlar bise soracam erken 2.haftalık meme ucuna ağrısı var sizleri var mı yardım olan sevinirim ben bilmiyorum.
Gulcag Ozum 20 haftalık oldun meme ucu ağrısı var galiba şimdi bende post açacaktım benimde çok acıyor anlamadım 😔
Harunnisa Ozum onemli degil gecmis olsun bu arada ben hic bilmiyorum iki cocuk dogurdum ucuncuye hamileyim hic agrim olmadi dogumdan sonra cokagri oluyor yanliz onu biliyorum
Gulcag Ozum normal galiba kuzum göğüsler sütleniyor ondan olmalı diye düşüyorum ama doktoruma soracam Perşembe günü randevum var bakalım o ne diyecek
Ozum Gulcag ha anladım valla yeni öğrenmeyi çalışıyorum aklıma kafa karışıyor iyimis gidin bakalım Allah yardımcı olsun
Kenanizm18 Gulcag senin ki süt kanallarından olabilir canım bayan gebe degil. Cok acıyorsa Desteksiz südyen yada sporcu südyeni kullanırsan yatarkende senin icin iyi olur ben öle cözüm bulmuştum.
Ozum Kenanizm18 öle yapıyordum ama hiç anlamıyorum ama ilk bebe nasıl yapabiliyor öğrenmeye istemişim canım
Gulcag Kenanizm18 hamile sandım benim ki normal o zaman gidip yeni iç çamaşırları aldım zaten dayanamadım acısına ama sporcu atletleri de dar olunca göğüs ucum daha çok acıyor 😔
Muhammedamine Ozum eğer gebe değilsen bu gebelik belirtileri içinde var benim olmadı gerçi ama olanlar var ağrı sızı olan . Eğer hamileysen benim de ara ara oluyor nedenini bilemiyorum ama hormonlara bağlıyorum hiç doktora sormadım