Merhaba kızlar gebeliğim ilk başlarda aşırı kötü geçti hiçbirsey yiyemiyordum 🤦🏻♀️ 23 haftalıgim çok çabuk gün içinde hemen acıkıyorum fazla kilo almaktan korkuyorum yani canım herşeyi çekiyor ne yapmam gerekiyor 52 kilo ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum
Momy_eyyuptalha az ye ama sık ye
Momy_eyyuptalha Bende senin gibi ilk zamanlar hiç bisey yiyemiyorum iştahım çok kötüydü, sonra birden iştahım attı doymak bilmiyordum yemeklerden 1 saat sonra tekrar acikiyordum sonda dan öğrendim ki gebelik şekeri varmis ,sende dikkat et
Momy_eyyuptalha Bende öyleyim sık acıkma oluyo .Ama abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum))
Kimse yok mu
bahar-1903 ben de öyleyim şuan ya yemek yiyorum doydum ama bir saat sonra yine aynı bilmiyordum şeker olabileceğini doktoruma bir söyliyim bunu ben
bahar-1903 39 haftalık olduum şekere falan baktırmadım zaten ama masayı toplarken yine acıkıyorum 🤣
bahar-1903 çok kötü yaa 😂valla kendimi tutamıyorum malesef
Elifderin34 Aman dikkat et canım şeker çok zor , haftan gelince şeker yüklemesi yaptır veya onu yaptırmak istemezsen açlık tokluk şekerini ölçtur.
cigdem4154 Aman dikkat et kiz😂 gerçi şeker çıksa doktor bilirdi suyun fazla olurdu.
bahar-1903 aynen bi sıkıntı yok şükür acıkıyorum sadece 🤣🤣
Momy_eyyuptalha hemde nasıl kötü kiz 1,5 aydır ne çekiyorum diyetten😂aman dikkat sen
cigdem4154 İyi bi sıkıntı yoksa ye istediğin gibi aç kalma, hatta benim yerime de ye bol bol😂😂
QUEEN088 yok abur cubur sevmem de yemek yemek çok güzel biseymis yeni anladım 20 yıllık hayatımda ilk defa ahahaha,😂
Momy_eyyuptalha Evet ya(bende sevdiğim)yemekleri abartılı yiyom😂
QUEEN088 Allah yardımcınız olsun kilo olmasınlar da 😂🤦🏻♀️
bahar-1903 valla edemiyorum kii kendime engel olsam neyse 😂🤣bir tane iki tane derken bitiveriyor 😂
Momy_eyyuptalha 😂😂😂
Benimde canım sürekli meyve yemek istiyor ye ye doymuyorum