Arkadaşlar 27 haftalık gebeyim regl olacak gibi sancım oluyo ve afedersiniz alttan sanki birşey akacak gibi hissediyorum normal mi sizce korkuyorum kontrolüme daha 1 hafta var
AlmiraAnnesi dinlen canım birşey gelirse acile git yorulunca oluyodu bende
AlmiraAnnesi bazen bende de oluyor ara ara ama enfeksiyon ve sancı çıkmadı 36 haftalıkken gitmiştim bebek büyüdükcede olurmuş
AlmiraAnnesi bende çok yoğun sancı ve akıntı ile gittim yüksek oranda enfeksiyonum çıktı 26 haftaligim doguruyorum sandım 😳
AlmiraAnnesi bencede ayni sıkıntı olmuştu benim doktorum magnezyum verdi rahatladım bide idrar yolunda enfeksiyon hissediyorsan limonlu su da bana iyi geliyor tabi tansiyon problemin yoksa iç ben başka bi yerde tuvalete bile girsem hemen enfeksiyon kaparım ama limonlu su gerçekten kurtarıcım
RaYaRY dinleniyorum uzanıyorum sürekli ama niye öyle bir his var bilmiyorum enfeksiyon falan mı var acaba neden oluyo belki yaşayan vardır diye sorayım dedim
Bende aynı durumdaydım suan hastanedeyim doktoruma yazdıgımda yalancı mı gercekmı anlayamadım dediğimde yönlendirdi kendisi suan yok çünkü Sancım cıktı alttan muayene oldum suan bekliyorum bırde enfeksiyon cıktı
Bus_er ciddimisin çok geçmiş olsun sanada inşallah bir sıkıntı olmaz beni haberdar edebilirmisin rica etsem eşim görevde evde yalnızım hastaneye gitmem biraz sıkıntı
Bus_er Kaç hafta
Pyrz_07 inşallah benimde normaldir farklı birşey olmasında ve henüz benim daha erken 27 hafta
Pyrz_07 sürekli enfeksiyonum var zaten benim
Birminikcivciv 34+4 rahimde yumuşama varmış
Bus_er çok geçmiş olsun canım peki senin için bir sıkıntı yaparmıymış
AlmiraAnnesi erken doğum olasılığı var doktorum minimum 2 hafta dayanmanız lazım dedi nst ve kontrol sureklı olucak normalde 3 haftada bir kontrol olucaktı
myangelson geçmiş olsun canım benimde sürekli enfeksiyonum var o yüzdendir herhalde yarın giderim hastaneye
AlmiraAnnesi teşekkür ederimm bir git baktır canım enfeksiyon da sıkıntı 🤦🏻♀️ ne illet birsey bu anlamadım gitti ya en az 3 litre su içiyorum bana mısın demiyor sıcaklardan sanırım 🤦🏻♀️
myangelson benim bekarlıktada vardı şuanda hâla devam ediyor hamileliktede kaç kere antibiyotik kullandım azalıyo tekrar çoğalıyo dikkat etmeme rağmen çok sıkıntı ya enfeksiyon
AlmiraAnnesi benim de bekarlikta falan oluyordu hep evlendim candida mantarıyla uğraştım hamilelikte de enfeksiyonla başım belada 🤦🏻♀️ bir de serklajliyim dikişlerin de iltihap kapmaması lazım idrar yolundan bulaşacak diye ödüm kopuyor 🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun
myangelson amin düzeliriz inşallah
Reyhan1 bende başka yerde lavaboyu kullanınca hemen sızlama enfeksiyon başlıyor
Reyhan1 limonlu su bende denerim