Yeni anne oldum , yara oldu gögüs uçlarım , emzirirsem düzelir dedim devam ettim ama düzelmedi agrısına dayanamıyorum şu an sdece sağıp öyle veriyorum.. Emzirmezsen iyileşmez bu dogru mu?? Nasıl iyileştire bilirim?? Krem sürüyorum ama bi faydası yok
Jale960 kantaron yağı deneyin bi de onun her şeye faydası var belki faydası olur
Jale960 ben dogurmadim şimdiden ucundan kan geliyo çok hasas olduğu için dediler kantoran yağı sürüyorum iyi geliyor evet ama surmeyince yine oluyo anlamadım
Jale960 soğan suyu çok iyi geliyor mutlaka deneyin
Jale960 emzirme pozisyonu, bebeğinizin memeyi doğru kavraması en önemlisi. Doğru kavramadığı sürece ne kullanırsanız kullanın yarası iyileşmez. Sarı kantaron yağı iyi gelmişti bana kendi sütümü de biraz sıkıp meme ucuna sürüyordum o da iyi geliyordu ve hep kucağımda emziriyordum normalde artık yatarakta emzirebiliyorum hem rahat oluyor hem iyi kavrıyor
Jale960 lansinoh krem sürün ama hemen iyileşme ne yazık ki olmuyor beş altı gün hiç emzirememistim ben ama sonraki emzirmelerde o ağrıyı azalttı yumuşattı
Jale960 kudret narı kremi deneyin el yapımı oluyormus şifa olur inşallah
Jale960 Ben her emzirmede ilk gelen sütü bebekten önce kahverengi bölgeye sürülünce iyi geldiğini okumuştum düzenli yaparsanız belki faydasını görürsünüz 🥰 bende 18 haftalık hamileyim yara yok ama çok acıyor ve şişlik var dokunamıyorum napacam bilmiyorum 🤷🏻♀️
Jale960 lansinoh krem bende de işe yaramadı sadece memeyi yumuşatıyor Benim ki bildiğin yarılmıştı abartısız meme ucunun yan tarafında yırtık vardı garmastan pomat kullandım sadece 1 kere bıçak gibi kesti attı 🙃 kullandıktan sonra silmek gerek mi bilmiyorum ama ben silmiştim iyice okuyup ona göre yapabilirsiniz
Jale960 canım bende çok çekmiştim kızımda 10 tane kadar ayva çekirdeğini 1 2 yk suya geceden koy sabaha jel gibi oluyor onu dene bide bende sadece o ise yaramisti ve onu sürünce bebegi de emzirebilirsin inşallah şifa olur.
Jale960 kantaron yağı deneyin mutlaka. Arkadaşım önerdi banada. Emzirirken bebeği ısırıp yara yapınca kullanmış. Ertesi gün geçti çok iyi geliyor demişti
Jale960 kızımda ben de öyle olmuştum artık dişlerimi sıkarak emziriyordum hatta daha kötüsü çocuk çok ağlıyodu sütüm yetmiyor galiba diye düşünüp sağma makinesi aldırdım eşime inanın o panikle son ayarında sağım yapmaya kalktım ve göğsümün ucu koptu. O an gümüş kapak sipariş verdim o kremlere sağma makinesine boşuna para vermişim. Alabileceksen bi an önce gümüş kapak öneririm hiç bi kreme gerek kalmıyor
Jale960 tahinin üstündeki yağı sürün diyorlar iyi geliyormuş 🌸
Jale960 silikon uçla emzirmeni tavsiye ederim.
Jale960 GARMASTAN POMAT kremi bana cok cok iyi geldi
Bilmiyorum ama fito diye Bi krem var ben daha doğum yapmadım ama doktorum onu yazdı catlamayq karşı deneyebilirsiniz
Mltm-strk43 denediniz mi iyi geldi mi?
Jale960 geldi benim çok ilerlememişti ama hemen iyileşti
Lansinoh diye krem var icerigi temiz onu alabilirsiniz kremi sürünce bebegide emzirebilirsiniz
Minigim38 lanet gelsin o kreme 1 haftadır her emzirmemde kullanıyorum hiç bir yararı olmadı bana 😭😭
kayaa0 Bazen insanın kendi göğüs ucunada bağlı oluyo ben daha dogurmadim emzirmedim ama kaniyo 😔 bende çare arıyorum
RaYaRY hadi yaa bi doktora falan sordunuz mu ilk defa duyuyorum. Dışardan çatlama mı var da kanıyor yoksa direk memenin ucundan mı geliyor araştırdınız mı internette falan hiç neden okur acaba merak ettim şimdi
Lansinoh kullan onunla emziredebiliyosun diye biliyorum ben kullanmistkm