Ne diyosunuz kızlar 🌸
1oznuur normal benim 41 e kadar olmadı birden başladı doğumum acilmam
1oznuur aynı haftayiz canım seninle bekleyim bakalım bilenler ne diyor
1oznuur 40+6 haftalığım ne açılma nede sancı yok
1oznuur normal canim kisiden kisiye degisiyor benim 38 de cati muayenesi olduğumda doktorum acilmayi birak rahim agzinda yumusama bile yok demisti 38+6 sabah 5 de dogum yaptim 🤣🤣🤣
1oznuur 39-2 deyim ne ağrı sancı ne bir bişey var 😵💫
1oznuur en son 39+2 de gitmiştim hiç açılmam yoktu doktorum bebeğin başı iyice inmiş ama rahim ağzın hala zımba gibi demişti 😂şu an 40+1 bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek
1oznuur Günaydın benim de 35+1 2cm açılma var nişanım geldi hayaller hayatlar doktor sezaryene alicak ama çatı muayenesi oldum bebeeginn kafası çıkmaz dedi. Bugün 2.doz ciğer geliştirme iğnesi vurundum muhtemelen bir kaç güne girerim doğuma dua edin olur mu.
39+3. Haftadayim açilmam yok
Busra2835 aynıyız bnde de açılma yok
Busra2835 kademeli kademeli mi oluyor birden mi diye merak ettim
hunilimom öyle oluyor demek ki normal dogumu sectim dun ilk kontrol yapıldı agrıyla gittim çunku ama nts kasılmalar cıkıyo acılma yok dedi ebe bende dedim normal olmayacak mı ki 🫣
gamzelim1 çatı kontrolun kaç kez yapıldı benim ilk kez acaba hızlandırır mı bazıları catı kontrolu dogumu tetikler diyor 😬
Bende 39 dayım sabah gittim 3 cm di doktor akşama eşyalarını al gel dedi ama aşırı bi sancım yok doğum olur mh bilemedim
bsraaktan ben agrıyla dun gece gittim doktora doktorum yoktu ebe baktı ilk kez bakıldı ama ebe acılma incelme yok daha dedi agrım var acılma yok seninde agrın yok acılma var 😅
bsraaktan suni ile normal dogum deneyecekler buyuk ihtimal bana da doktorum 20 sine kadar olmazsa suniyle denenir dedi
bsraaktan ben de ayni 3-4 cm aciklikla bekliyorum karnim sert yatis istemedim bebegin suyu iyi dedi ne zaman sancin sıklasirsa gel dedi bugun sabah gittigimde
bsraaktan evde sancini bekle videolar falan var o hareketlerden yap .. suni sanci yemekten iyidir…
1oznuur yok yok birden de oluyor açılma yavaş yavaş yumuşama felan var dendi mi
1oznuur bir kez yapıldı qma açılma olmadığını söyledi. Cuma günü tekrar geri gel dedi
1oznuur alakasız Bi soru olcak ama 🤭cati muayenesi zormu ve acı oluyormu🙈
38+5 hiç yapılmadı bana çatı
BusraKader gun verdi doktorum ayın yirmisine kadar agrım suyum olmazsa öyle yapılacaktı ama dun gece agrıyla gittim benim de o yuzden yapıldı ilkti 🫣
BusraKader sancıyla görmediğiniz surece ve nst de sancı olamadığı sürece çatı muayenesi yapılmıyor
1oznuur benim doktor da her hangi bir kanama leke su sancı olmazsa bu hafta içinde bayram sonu kesin gel dedi başka bir şey söylemedi
BusraKader bana yirmisine kadar gelmezse yirmisinde yemegini ye cantanı al gel dedi yani her turlu yirmisinde doğuma gircem galiba bazıları kırka kadar falan bekliyor belki bebeğimin kilosundandır en son 3200 dü 🥑😊
1oznuur olabilir bekleyim o zaman biraz daha
hunilimom yok demedi acılma incelme yok dedi
Hurma ye bide squat ve rahim kaslarını gevseticrk hareketler yap inşallah acilman olur
annemm33 doktorunuz ne diyor peki