Birkuzucukbeklerken 1oznuur normal canim kisiden kisiye degisiyor benim 38 de cati muayenesi olduğumda doktorum acilmayi birak rahim agzinda yumusama bile yok demisti 38+6 sabah 5 de dogum yaptim 🤣🤣🤣
1oznuur hunilimom öyle oluyor demek ki normal dogumu sectim dun ilk kontrol yapıldı agrıyla gittim çunku ama nts kasılmalar cıkıyo acılma yok dedi ebe bende dedim normal olmayacak mı ki 🫣
1oznuur gamzelim1 çatı kontrolun kaç kez yapıldı benim ilk kez acaba hızlandırır mı bazıları catı kontrolu dogumu tetikler diyor 😬
bsraaktan Bende 39 dayım sabah gittim 3 cm di doktor akşama eşyalarını al gel dedi ama aşırı bi sancım yok doğum olur mh bilemedim
1oznuur bsraaktan ben agrıyla dun gece gittim doktora doktorum yoktu ebe baktı ilk kez bakıldı ama ebe acılma incelme yok daha dedi agrım var acılma yok seninde agrın yok acılma var 😅
1oznuur bsraaktan suni ile normal dogum deneyecekler buyuk ihtimal bana da doktorum 20 sine kadar olmazsa suniyle denenir dedi
Tree bsraaktan ben de ayni 3-4 cm aciklikla bekliyorum karnim sert yatis istemedim bebegin suyu iyi dedi ne zaman sancin sıklasirsa gel dedi bugun sabah gittigimde
amined bsraaktan evde sancini bekle videolar falan var o hareketlerden yap .. suni sanci yemekten iyidir…
1oznuur BusraKader gun verdi doktorum ayın yirmisine kadar agrım suyum olmazsa öyle yapılacaktı ama dun gece agrıyla gittim benim de o yuzden yapıldı ilkti 🫣
annemm33 BusraKader sancıyla görmediğiniz surece ve nst de sancı olamadığı sürece çatı muayenesi yapılmıyor
BusraKader 1oznuur benim doktor da her hangi bir kanama leke su sancı olmazsa bu hafta içinde bayram sonu kesin gel dedi başka bir şey söylemedi
1oznuur BusraKader bana yirmisine kadar gelmezse yirmisinde yemegini ye cantanı al gel dedi yani her turlu yirmisinde doğuma gircem galiba bazıları kırka kadar falan bekliyor belki bebeğimin kilosundandır en son 3200 dü 🥑😊