112268 Kızlar misafirimiz gelicek onu gezdirmeyi düşünüyoruz fazla uzağa gidemeyiz araç var ama vakit dar güzel bir koy bahçe yada değişik bir meşhur kafe değişik ambiyaslı yer biliyor musunuz
Turkolog12 112268 valla luleburgazliyim ben ama küçük bir yer olduğu için genelde ya Tekirdağ’a yada edirneye gidilir 🤷
didnr_ 112268 Lüleburgazda çok bişey yok benim bildiğim edirne olabilir tekirdağ sahili alkaya sahili olabilir
Pelinakcn 112268 burgaz ı bilmiyorum ama Tekirdağ da etoba var biz orayı çok seviyoruz hem deniz manzarası, hem lezzeti, hem fiyatları iyi 👍🏻
Turkolog12 112268 Tekirdağ sahil boyunda güzel kafeler falan var biz genelde hep oraya gideriz orada denize karşı birşeyler yemek içmek hoşumuza gidiyor malum burgazda deniz olmayınca hasretiz 😅 ben şuan Ankara’da yaşıyorum da önceden öyle yapardık 😅
112268 Turkolog12 bende aslen ankaraliyim ailem de orada ama biz buraya geldik pek sevmiyorum da sevemedim ben buraları 🤭
Meltemms 112268 bizde yeni taşındık bildiğim Tatarköy göleti, flory cafe , miyansera cafe , alkollu olarak seyri burgaz bildiklerim 🙈 Tekirdağ’da birsürü yer var ama yemek için özllikle köfteci İbrahim deniz manzaralı felan hemde lezzetli
Turkolog12 112268 ben 7 yıldır ankaradayim üniversiteyi burada okudum evlendim kaldım 😅 bende burgazdan ilk buraya geldiğimde çok zorlandım ama alıştım zamanla işte insan büyüdüğü yere alışık olunca ilk zamanlar çok zorlanıyor 😅
112268 Meltemms saol canım benim ben de ekleristan diye bir yer buldum lüleburgazda güzel tatlıları var gibi 😍🤣
112268 Turkolog12 ben burgazi tekirdagdan daha çok seviyorum yarın gidicez burgaza ekleristan diye bir tatlıcı varmış orda tatlı yicem 🤭🤣
Turkolog12 112268 hiç duymadım yeni açılmış demek ki git bakalım da güzelse haber et memlekete geldiğimde bende gideyim 😅
112268 Turkolog12 olur haber veririm netten bak instadan filan da İstanbul’da İzmir’de her yerde şubeleri var bir gideyim fethedeyim oraları 🤭🤣
Deletedmom987 Aaa ilk defa lüleburgazdan birilerinu görüyorum ben de 1 sene önce gelin geldim buraya Mersinden 😊
Deletedmom987 112268 yani mersine göre küçük bir yer ama mersin kadar kalabalık karışık insanlardan oluşmuyor rahat bi yer 😊
112268 Deletedmom987 ben de buralara alışamadım bir türlü ama yine de güzel doğa güzellikleri zengin buraların tadını çıkar boşver 😍🥰