Kızlar 8 temmuzda degerim 179,3 çıkmıştı bugun 1003,7 cıktı ve cok hızlı artışın var dedi cok rastlamıyoruz dedi normal mi korku sardı içimi
sinemkarakuzu ikiz gebelik olabilir
sinemkarakuzu normal artmış iyi yani
sinemkarakuzu canım 2 günde fazla artmış ama ikiz gebelikten kaynaklı olabilir 2 gün sonra yine kan verin regli olacağınız tarihten 10 gün sonra doktora gidin kesenizden belirli olur
sinemkarakuzu 2 günde artış 2 kat olması gerekiyor nadir rastlanmış demek istemiştir doktor bazen değere göre ikiz filan olabiliyor o anlamda da olabilir ama yükselmesi çok güzel bir durum korkmayin
Mrsskaraca normal artıs bana kalırsa ikiz gebelik olmasa bile
Mrsskaraca ikiz gebelik beta ile anlaşılmaz
Omay0707 bende oyle düşünüyorum alltan muayene yaptı bişey söylemek için ve teşhis koymak için cok erken dedi
sinemkarakuzu 3 gün sonra gidersen çok net keseyi görürsün canım
Unlukacar teşekkür ederim 🙏
Kocagoz88 doktorda ikiz olabilir mi dedi ama keseyi tam goremeyince bişey demedi
Omay0707 umarım inşallah teşekkür ederim 🙏🙏
sinemkarakuzu Rica ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏼❤️
sinemkarakuzu ikiz olmasa dahi artış iyi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsin ya da gelsinler 🤲
Unlukacar amin inşallah çok sağolun ❤️
Kocagoz88 ya cok teşekkür ederiz ❤️😘
Deletedmom83940 betanin bu derece hızlı artışı ikiz gebelik suphesi oluşturur kaldi ki doktor da ayni seyi demis zaten
Canınızı sıkmayın ben internetten bakinarak çok canımı sıkmıştım değişik şeyler yazılıyordu benimde ikigunde 490 kardan 1600 e çıkmıştı ikiz diyip kese ultrason kağıdı bile aldım ama kalp atışında tek gebelik ☺️🤲🥰
Mrsskaraca bende 3 binlerde öğrendim dört gün gecikme ile erken döllenme ise üç günde normal yükselmiş bence
Sanırım evet 2 gün sonra tekrar gidicem o zaman ne diyecekler bakalım