Minikannesi00 haticenurrr Bende öyle yapıcam ,bakalım 1 saate çıkacak ,inşallah hayırlı sonuçlar alırız
haticenurrr beyzamci tek degerler anlasılmaz da canım güzel gayet degerin 2 gün sonra tekrar ver 2 katı olması gerekir
haticenurrr Minikannesi00 canım saglık ocağı test sonucu çıkmayınca gidip acilde kan verdim 689 çıktı iyi mi 🥰 önceki 198.9 du sabah veremedim tabii bu sefer saat farkı var arada
aybarsaybuke haticenurrr bence cok güzel yükselmiş değeriniz tebrik ederim. Hiç evde idrar testi yapmısmıydınız ?
haticenurrr aybarsaybuke evet yapmıstım adetin ilk günü pozitif cıkınca ertesi gün kan verdim 198,9 cıkmıstı beta
aybarsaybuke haticenurrr benim 5 gün var adete ben dayanamayıp yaptım negatif o yüzden umudumu kestim bu ay
haticenurrr aybarsaybuke allahtan umut kesilmez canım erken yapmışsın testi adeti bekle bakalım insallah güzel haberlerini alırız🙏🏻🥰
haticenurrr Minikannesi00 sanki çok yükselmis gibi geldi bana 2 kattan fazla ama normal herhalde öyle olması🙈🙈 ay insan her seyde bir sey arıyor ya su keseyi görsekte rahatlasak🙈
Minikannesi00 haticenurrr Evet bende mesela tam 2 kat diyorum . acaba düşmeyemi başlayacak neden tam 2 katta, fazla çıkmamış diyorum ,şizofren olduk 😂 kese için ne zaman gideceksin
haticenurrr Minikannesi00 ahahah ay sesli güldüm yaa cidden neden böyleyiz ki🙈 neyse ama arastırdım tam 2 kat ve yüksek cıkması hicbir sorun degilmis🥰🥰 haftaya perşembe cuma gitmeyi düşünüyorum ama erken mi ki
Minikannesi00 haticenurrr Ama benimkini hesap makinesiyle çarpmış gibiler 😂😂😂 keseyi görürsün sanırım . Bende pazartesi veya salı gideyim diyorum