Umaymoms Sevgili anne dostlar ❤️ Doğumuma Allah izin verirse uzunca bir süre var yolun cokk cokkk basındayız fakat isme şimdiden karar vermek istiyoruz. Erkek olursa belli ismi heyecandan o kadar erken düşünmeye başladık ki cinsiyeti bile belli olmadan düşünün 🙈 Kız olursa Tuana mı Simay mı? İkisi arkasında kaldık. Yorumunuz icin teşekkürler sevgiler 🙏🏼💐
Nily Umaymoms canm o cok degisir ya:)) uzun bir vaktin varsa oyle oluyor Ben kac kere degistirdim hala bulamadim ismini. Heralde dogunca yuzune baktigimda aklima gelen ilk isim prensesime yakistirdigim ismi koyucam bu gidisle :))
Elfsglm Ben kız olursa inci yada duru ismini düşünüyorum ya 😂 erkek olursa da alparslan veya alp tuğra bakalım bizde çok çok başındayız kız mı erkek mi bilmiyorum ama hiç derdşm kalmamış gibi yana yakıla isim arıyorum 😂😂😂😂😂😂
Umaymoms Elfsglm bizde erkekte Alp Arslan’a karar verdik kısmet olurda erkek olursa hepimiz icin hayırlısı olsun insallah 🌹
Buse01 Gercekten su siralar antin kuntin isimler duymaktan bikmistm kedi ismi gibi cokguzel isim secmissiniz simay bence cokguzel anlami ne acaba
Dodoveannesi Biz hiç o kadar düşünmedik 😍 beslediğimiz 2 kumru vardı bahçemizde. Eşime kızımızın adı kumru olsun mu dedim. Olsun Harika fikir dedi ve karar verildi 🕊