Ogretmen_Anne_ Tiroid ilacı kullanıyorum Euthyrox 75mg ve bugün bitti. Nasıl yapsam kızlar eczane fiyatı nedir yazdırınca ne kadar oluyor. Ayrica Sağlıkocağı açıkmıdır ki yazdırmak için.
3prens71 Ogretmen_Anne_ bende aynısını kullanıyorum cnm sağlık ocagı kapalı 18 temmuzda acılıyormus heryer bıttgı zaman bnde amcamdan ıstyorum ecz ama fyt cok fark edıyormu blmıyorum
_almirasmom Ogretmen_Anne_ guatr da yok kılo aldım ıcın kullanıyordum kılo verdım 1 senedır kullanıyorum 1 lerdeydı degerım doktor hala devam ettırıyo :/
ays-e Ogretmen_Anne_ nöbetçi eczaneden ilacı alıp aynı ay bitmeden reçetesini götürdüğünüzde kalan farkı veriyorlar başta eczaneye durumunuzu açıklarsanız yardımcı olacaklardır 🌸
Eylul2019 Ogretmen_Anne_ saglik ocaklari ayin 1 inden itibarn ilac yazmiyorlar yazsalarda eczane almiyor.uygulama degisti artik uzman dokr onayli recete olmasi gerekiyor.doktrlrda suan izinde zaten.
Mrv135 Ogretmen_Anne_ ben de levotiron 25 mg kullanıyorum yazdirmadan 9.5 TL ye almıştım. Aynı ilacı eczaneden alıp doktora gidene kadar kullanmaya devam edin çok pahalı olduğunu zannetmiyorum.
Canankk ZEHRaakkoyun 10 15 lira mı çok pahalı gercekten? Saglıkocaklarının açılmasına 1 hafta var daha 1 hafta tiroit ılacı kullanmamak cıddi bır sorun nasıl boyle bir tavsiyede bulunabiliyorsunuz şaşırtıcı.
Meliyyke Ogretmen_Anne_ gerçekten 10 liranız yok mu çok pahalı yazdırıın falan demiş millet. Yıllardır kullanıyorum doktora 1-2 kez yazdırmışımdır. Kutu kutu da alırım
hulya_6363 Ogretmen_Anne_ ben yazdirmadan alıyorum hep canm uygun baya fiyatı yazdirmadan alabilirsin
Canankk Ogretmen_Anne_ fiyatı çok uygun ve 1 gun bile aksatmadan kullanmanız gereken bir ilaç, tiroit çok çok önemli biran önce alın almadıysanız. Saglıcakla.
LaRabiss Ogretmen_Anne_ ben sürekli kullanıyorum, direk reçetesiz alabilirsiniz çok da pahalı değil 20 lira bile değildir yani öyle diyeyim, mutlaka kullanmalısınız, özellikle gebelikte bir gün bile aksatilmamali, zaten fiyatı da çok yüksek değil 🌼 geçmiş olsun
Ogretmen_Anne_ LaRabiss Canankk Teşekkür ederim kızlar bi saat önce nöbetçi eczaneden aldım 23 liraya. Daha fazla olsa da alınır çünkü @LaRabiss in dediği gibi sağlık bu ciddi bisi ❤️