1 hafta önce doğum yaptım yarım sezeryan oldum çok pozitif bir hikayem var henüz yazmaya vakit bulamıyorum çünkü çok uzun 😅😅 Sezeryan ile ilgili merak ettikleriniz varsa boş kaldıkça cevap verebilirim kızlar 😊🤗🤗
Sena646 ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz. Ya travmatik oluyor mu acava spinal sezeryan , böyle kesiliyorsunuz falan görünmüyor tabi ama insan biliyor kesildiğini psikolojik olarak etkiliyor mu? Bir de ilk yataktan kalkış anı cok mu zor . Sonra da eve geçtiğinizde ağrılar oldu mu
Sena646 baş ağrısı çok yaşadınız mı? Bi de ameliyatta başı çok oynatmamak gerekiyor yoksa çok şiddetlş ağrı olur diyolar doktorunuz öyle bi uyarı yaptı mı?
Sena646 korse kullandınız mı bazıları hemen takmak lazım diyor bazı doktorlar 3 4 hafta önermiyor.
Sena646 hayırlı olsun bende 14 gün sonra spinal sezeryan olucam çok korkuyorum ilk kalkış çok mu zor dikiş yerinde acı hissimi yoksa ağrı hissi mi oluyor ?
Peelinn aslında tepedeki ışıklardan görünüyor ben dikiş atılırken gördüm sonradan fark ettim yani yansıdığını ama kendimi kötü hissetmedim çünkü ordan bebişim çıkmıştı ve heyecanla onu yıkayıp getirmelerini bekliyordum karnından çıkınca gösteriyorlar sonra yıkayıp tekrar getiriyorlar😌☺️ kalkış anı benim şu açıdan zordu göbeğim tamamen indi benim zateb 38 haftalık göbeğim yoktu küçüktü yani kalkarken bı boşluk hissediyorsun göbüşünde geriliyor gibi ama yürüdükçe kolaylaşıyor yürümek çokta zor gelmemişti eve geçmeden hastanede iğne vurdurdum ağrı kesici evde ağrım olmadi sadece dikis yerinde 1 kaç gün yanma oldu doktorum parol falan yazmış onu bile kullanma gereği duymadım yani ☺️😊 umarım seninde çok güzel geçer doğumun sağlıkla kavuşursun bebeğine 😊
Peelinn görünmüyor dwğil valla canım. Ben yukardaki lambaların yansımasından her şeyi izledim
Sena646 çok sağol canım, inşallah 🙏🙏
zeynepdurunun_annesi bunu bende duymustum unutup oynattıkca aklıma geliyordu simdi basım ağrıcak diye ne basum ağrıdı ne basja cok sükğr öyle güzel gectiki dogumum inş sizinde kolay ve güzel geçer
zeynepdurunun_annesi hayır hiç baş ağrısı yaşamadım doktorum da öyle bı uyarı yapmadı tam aksine ameliyatta sürekli oynattım başımı yanımdaki hemşireyle sürekli sohbet ettim etrafımı kontrol edip durdum dikilirken 😅😅😅
Peelinn ❤️❤️❤️🤗
Sena646 siz öyle diyince rahatladım biraz 😂 teşekkürler 🌸😂
Elifimm123 ayyy ben asla izleyemem ya bayılırım🤣🤣
Elifimm123 bende dikimi gördüm sonradan fark ettim 😅😅😅😅
Ocean-blue valla takma gereği duymuyorum o yüzden sormadım doktoruma çünkü aşırı bı sarkıklık yok karnımda sadece çok yumuşak göbüşüm sarkık değil 😅😅
Ocean-blue size bende cevap vereyim korse bence hemen takın çünkü bebek çıkınca rahim boşalıyor ve organlar sarkıyor gibi hissediyorsun bu normal doğumda da oluyormuş korse takınca karnınıza bu sefer orayı sarıyor ve dik yürümenizde yardımcı oluyor ben bi iki gün elim karnımda tutarak yürüdüm sonra korse taktım sihir gibiydi daha rahat hareket etmemi sağladı sıktı o bölgeyi
zeynepdurunun_annesi ne demek kuzum merak ettiğin başka şeyler varsa sorabilirsin 😊😊😅🥰
Sena646 korse takmaya başladınız mı? 😊 başladıysanız etkisini gördünüz mü? Önümüzdeki hafta doğumum olucak karnım eski haline gelir mi diye düşünmeden edemiyorum
zeynepdurunun_annesi korse takma gereği duymadım kuzum o yüzden sormadım doktoruma iç karnım geniş olduğu için doğum yaptığımda hiç 38 haftalık gibi değildi göbeğim şimdi sarkıklık yok karnımda sadece eskisine göre daha yumuşak rahatsız etmiyor ondan kullanma gereği duymadım 😊😊😊 zamanla eski haline gelir diye düşünüyorum yumuşaklık da 😊
Sena646 ne güzel inşallah benim de öyle olur ama hiç sanmıyorum karnım çok büyük hamilelikten önce 36 bedendim karnım füze gibi şuan 😂