Kızlar yıkandıktan sonra bardak tabak vs buhar gibi leke oluyor sanki kurutma yapmıyor gibi temizliğine de dikkat ediyorum ama arada bir yapıyor ne yapmam gerek sıcaklardan mı acaba mutfak çok sıcak oluyor benim
Yesim sıcaklardan dolayı suyun kireç vb. yapısı bozuluyor olabilir ya da biraz daha soğuk suyla yıkamanız mümkün mü? Misal 60 değil de 45 derece gibi
Yesim canım tuzu yada parlatıcısı bitmiş de ola bilir. Deterjan kalıntısı kalıyor da ola bilir. Ekstra durulama yap geçmezse tableti değiş. Sıcaktan olacağını sanmıyorum benim mutfakta kuçuk ve çok sıcak bide üstüne sürekli ocak açık çay kaynar ama hiç böyle sıkıntı yaşamadım.
Yesim bende finish kullandığım zaman öyle oldu fairy efsane cam gibi yapiyor detarjani değiştir istersen bide parlatıcısı bitmiştir 🌼
Yesim Parlatıcı ayarını değiştirmeniz gerekiyor. Bulaşıklar lekeli çıktığında ayarı düşürmeniz, tam kurumadan çıktığında ayarı yükseltmeniz gerekiyor. Ben 3’de kullanıyorum.
Deletedmom727272 deneyeceğim teşekkür ederim
Gny18 tablet değiştiriyim teşekkür ederim
Munure sanırım ondan fairy den finishe geçtim kasa arkası uygundu neyse ki fairye devamke
Nurnur000 lekeli değil de buharlı oluyor
Yesim Parlatıcı ayarını yükseltip bir deneme yapmanızı tavsiye ederim.🌸
Makina biter bitmez açma biraz bekle o zaman da yapar
Teşekkür ederim kızçeler 💜