Asillllll1111 6 aylık hamileyim karnım sağ tarafı ağrıyor bebeğe bsey olabilir mi ya bsey olmamıştır dimi
ilaydaelcinn_1 Asillllll1111 Hareketlerini takip edin, inşallah birşey olmamıştır da biz burdan ne söyleyebiliriz ki? Doktora gidin eğer çok ağrınız varsa. 🌸
yigitinannesiiiii Asillllll1111 benimde iki gün önce sağ tarafımda sanki üşütürsünde iğne batar gibi bi ağrı olur ya öyle olmuştu ama adım atamıcak dereceye geldim sonra sol tarafıma doğru yattım düzeldi oda muhtemelen kurbanda etle felan uğraşırken çok uzanamadım sürekli oturdum ondandır diye düşünüyorum Sizinki dinlenibce geçmeyen bi ağrı ise doktorunuza görünmenizde fayda var
Cntkn Sizi korkutmak istemiyorum ama bende 6 aylık hamileyim geçen hafta sol tarafimda ağrı vardı doktorumu aradim sol tarafsa sorun değil ama sağ tarafsa apandist olabilir sağ tarafındaki agrilarda hemen gel demişti. Eğer ağrınız surekliyse hemen bı acile gidin nolur nolmaz.
Cntkn O konuyu bilmiyorum sadece doktorum apandist e baskı yapıldığı için sağ taraftaki ağrılarda daha hassas olmamız gerektiğini söyledi