Kızlar bugün canım hiç bişey istemedi bende kahvaltı yerine 4 tane muz yedim bebeğe yeterli olur demi ya
nurhanim07 kabız oldum ne yemeliyim diye post açarsınız yarın 😂 şaka bir yana, 4 çokmuş. Muz, ceviz, bal yeyin daha faydalı bebek için 🌿
nurhanim07 şekeriniz çıkar yapmayin öyle direkt bizden beslenmiyor bebek mineral düzeyinde kanından alıyor ne alıyorsa
nurhanim07 bende resmen şu sıcaklarda zorla kahvaltı yapıyorum çocuğa yararlı besinler gitsin hemde kendim de sağlıklı besleneyim diye sonradan sıkıntısını yaşayabilirsiniz günlük, almanız gereken besinleri alın tavsiyem kendiniz için olmasada bebeğiniz için
nurhanim07 canım muzu bende çok severim de kabız yapar 😫 aç karna 4 tane yemişsin direk kabız yapar ☹️
Aç karnına muz yemek cok zararlı. Tansiyon düşüklüğü yaşarsınız ayrıca doktorlar gunde 3 taneden fazlasını önermıyor bılgınız olsun 🌸
incircekirdegi93 ay ben hiç olmadım bilmiyorum 😂 lifli gıdalar tüketin yeşil sebze falan. Sıvı alımına da dikkat edin, olmazsınız siz de inşallah.
Ac karna direk muz yenmezmis internetten arastirmistim heleki birden okadar muz yemek ölüme bile yol açılıyormuş
Dört biraz fazla olmuş her şeyin fazlası zarar suyun bile unutmayın