Ozlemdrn annenur 28 haftalik bu hafta başladı niye nasil oldu anlamadım bilr bidr doğuma kadar gidermiş böyle çok rahatsız oldum napacam bilmiyorum
Nsnese 34 haftalığım maşallah diyim hiç ödemim yok. Deli gibi su içiyorum ve çokça uzanıyorum gün içinde bence ondan. Su çok önemli bol su için
CenKayNur Ozlemdrn bende aynı durumdayım ayakkabı terlik gelmiyor öyle şişti ayaklarım üstüne mantar gibi bişeyler oldu kaşıntı başladı yürüyüş yapsam ayak tabanlarım yanıyor gece ayaklarım sızlıyor ne yapacağımı şaşırdım 😒
eslemsi Ozlemdrn ilk gebelikte ödem coktu hatta album deniyorya ondan olmustum odem az kalir yaninda. Bunda da hicbisey yok masallah neredeyse sifir ödem dunya varmis dedim
Fatos91 Ozlemdrn aynı durumdayız ayaklar davul oldu resmen bacaklara doğru şişti ne yapsam geçmiyor geceleri resmen zonkluyor ağlıyorum ağrısına bazen 35+4 oldum
Ozlemdrn Fatos91 sen gene sonlsra gelmişsin canim ben daha 28 deyim😞 qllah yardımcımız olsun valla çok zor
Nsnese Ozlemdrn İnan normal da bende hiç içmezdim ama şuan zorluyorum. Sürekli Elimde şişeyle Geziyorum
Moonlight38 Ozlemdrn Her akşam bir bardak suya bir tane limonu sıkıp onu iç canım,gün içinde de bol su tüket. Limon ödem ve enfeksiyonu atıyor