Kızlarrr ikizlerimin cinsiyetine bakabilir misiniz acabaa tahminler nelerrr, şimdiden teşekkür ediyorum 🌸🥰
Portakalcicegi içimden biri kız diğeri erkek gibi geçti ama
Portakalcicegi Sağlıcakla gelsinler. Hiç anlamam. Ama nedense içimden biri kız biri erkek geçti.🌸
Portakalcicegi üstteki kıza alttaki erkeğe benziyor gibi 😄
Portakalcicegi bir kız bir erkek bence bende ikiz hamileyim kaçıncı haftada belli olur 11+3 üz biz ❤️
Portakalcicegi bence üsteki erkek💙 Alttaki kız 💖
Portakalcicegi üstteki kız alttaki erkek gibi
Portakalcicegi 1. kız 2. erkek bakalım doğrumu bildim öğrendiğinde söylersin 😀
Portakalcicegi turan özmen 15.inci hafta da net söylemişti bize.ama tekil gebelik bizim
Portakalcicegi oyyy tospikler🥰🥰🥰 içimden kız geçti benimm
Portakalcicegi kac haftalıksın suan canım bende 18 haftalık ikizlerime hamileyim bi kız Bi erkek dedi doktorum seninkine de bakalım
Portakalcicegi Hiç nub teorisi filan bilmem ben içimden geleni söyleyeyim: ikisi de erkek 😍
Portakalcicegi ikisi de kız gibi 🥰
Portakalcicegi üstteki kız alttaki erkek bence hatta birebir🤭❤
Portakalcicegi Ikiside kız a benziyor 🥰
Portakalcicegi biri kiz dogeri erkek gobi gordum
Portakalcicegi Çift yumurta mı ,tek yumurta mı ikizleri
Portakalcicegi ikisi de Kıza benziyor ❤️
Portakalcicegi üsteki kız gibi alttaki erkek gibi bnmde ilkim ikizdi cok dikkat et uzan surekli coğul gebelik zor ve tehlikeli idrar yolu enfeksiyonuba cok dikkat et rahim agzına da her gitmene bKtır kuzum Rabbim vaktinde sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Se19 Benimde.☺️
Bana da sanki üstteki daha çok kızı andırıyor, alttaki daha erkek yapısında gibi geldi ama hiç bilmiyorum bende ☺️
_peritozu Dimi, sanki bende öyle benzetiyorum ☺️ 14+5 teyim, bu ayın sonunda kontrol var öğreniriz inşallah 🙏🥰
https://resimyukle.io/r/TeMxXiURYR Kızlar banada bakarmısınız rica etsem anlayanınız varsa 🙈🥰bu görüntüyü renkli ultrason da çekmişti
Hasret_60 pek anlamam ama sankii içimden öyle bir erkek geçti gibi ☺️
Sibbeell en garanti 20 diyorlar ama 15-16 da belli oluyormuş sanırım ☺️ ben ay sonu gideceğim öğrenirim.diye düşünüyorum. En son 13. Haftada gitmiştim doktora, belki sen 14 de gideceksende söyleyebilir ☺️
Portakalcicegi canım ben de hiç anlamıyorum buradaki kişiler daha tecrübeli oldukları için sormak istediim 🥰
Portakalcicegi benimde perş kontrolüm belki tahmin eder diye düşünmüştüm ama mümkün değil gibi ozaman 😄😄
Sibbeell belkide edebilir belli de olmaz tabi kii sennyine de umudunu yitirme 🥰 öğrenirsen bizlere de bildir ☺️
Portakalcicegi tabiikii ❤️❤️
girl_boy_annesi aa genelde hep üsttekine kıza benzetirlerdi, bende aynı şekilde ☺️ hayırlısı artikk
Portakalcicegi öğrenince haber esersiniz çok merak ettim sağlıkla gelsinler 💙💖
girl_boy_annesi ederim tabikii 🥰
Tahminde bulunamam ama hayırlısı neyse o olsun :)))
lexx Amiinn İnşallah 🥰