kevser444_ Merhaba kızlar doğumuma az kaldı inşallah. Doğum sonrası gelen misafirlere ne ikram edilir siz neler yaptınız fikir verir misiniz?Doğumdan önce onları da halledeyim
kahvesever__ kevser444_ ben mantı sıkmıştım içli köfte su böreği yaprak sarması sulu köfte yapıp koymuştum dolabıma ama siz kolay şeyler yapa bilirsiniz poça börek kurabiye mozaik pasta gibi
Yesim kevser444_ valla ben sezeryanlı halimle uğraşamam gelen getirsin😂😂 şaka kız sarma baklava börek yanına çay ikram etmiştim 😇😇
Nil2736 kevser444_ üff bi de bunumu düşüncem yaa. Dopum yapıorm dikişliyim lohusaym bebeğe alışma süreci bide millete ikramlkmı hazır edicem. Pastaneler ne güne var. Alırım kuru pastq en güzelinden. Bi kahve bi kuru pasta oldu bitti. Lohusa ziyaretine karın doyurmaya gelmesn kimse. Tam tersi ikramlıklarla gelmeleti lazm gelenler
gulkhrmn kevser444_ hiç bişey yapmadım ben yapmayı düşünmüyorum ama annem eltim yengemler halamlar yaparlar zaten 😀zor bi hamilleik geçiriyorum hiç aklıma gelmedi bişey hazırlamak😀
ElKal Tatlı tuzlu kurabiye mozaik pasta poğaça ve kete yapıp dolaba attım. Kendimi iyi hissedersem börekte sarıp buzluğa atcam bence kolaylık olur
kevser444_ Nil2736 evet sarma felan yapmış kızlar içli köfte o kadarı da çok gerçekten aslında kurabiyeye bile gerek yok kahve versek yeter
Nil2736 kevser444_ ya evet anlamıorm bu kafayı. Zaten savaştan çıkmş gibi olucan. Dikişlerin ayeı bebek ayrı..yani sana yardıma gelene bile eziyet bu ikramlıklar hazır hadi servis et demek bile ayıp. İlk bebeğimdede yapmadm bundada yapmicam. Mis gibi pastaneler var. Evde uğraşıp emek harcıcama dışarda güzel pastaneden en güzel kurupastaları ikram ederim hem basit olur hem maliyeti bile daha düşük olur.
Pheebs Pogca ve sigara böreği attım dondurucuya. Yanına da pastaneden ekler ya da kuru pasta aliriz tamam bitti gitti 😁 zaten çok misafir kabul etmeyi düşünmüyorum başlarda. İlle de geliyoruz diyen olursa diye yaptım yine de 😁