34+3 bu sabah kalktığımda boğaz ağrım ve eklem ağrım var kendimi çok halsiz hissediyorum hamileliğim boyunca bu zamana kadar hiç hasta olmadım ama tam son zaman oldum çok üzgünüm
Gizem260 çok geçmiş olsun. Bol su için ve meyve tüketmeye çalışın. Eğer ağrılarınız artarsa naçizane fikrim bir test yaptırın.
Gizem260 canım geçmiş olsun bende 37.nci haftadayım ve şuan çok ağır grip geçiyorum. Bol su iç tavuk suyuna çorba yap
Gizem260 kelle paça iyi gelir aslında ama yasak diye biliyorum hamilelikte
Gizem260 covit bu ara fazlaca arttı mutlaka test yaptırın en azından aklınızdan çıkar, çok geçmiş olsun bol su ve meyveye dikkat edin 🍀
Behiye89 çok sağolun korkuyorum aslında biraz korona olmuş muyumdur diye çok üzülüyorum
Gizem260 sakin olun korkmayın. Rabbım korusun sizi🙏
Behiye89 inşallah 🙏🏻insan ister istemez endişe ediyor kendi için değil karnında minik bir can var
Haticeask size de çok geçmiş olsun doktora gittiniz mi
Haticeask ben pozitifim 😣
Gizem260 2 hafta öncede griptim acile gitmiştim serum takmışlardı iyi geldi
Haticeask grip miyim korona mı oldum onu da anlamadım
LaRabiss bilemiyorum ama sanırım covid oldum yatıyorum evde acile gidip sıra bekleyecek halim dahi yok
Gecmis olsun ev yapimi sirke icin suya koyarak tüketin bende bas agrisiyla gittim covit cikti ama iyim gecti sadece sirke ictim bide bol su korkmayin Allahin izni ile geciyo 🤲☺️
Duygugulmz bende test verdim sonucum pozitif 😔
Gizem260 çok geçmiş olsun canım üzülme bebeğine yansır bol bol meyve çorba zencefil bal limon karışımı yap ye iç çok iyi bak kendine
Haticeask teşekkür ederim biraz psikolojik olarak yıkıldım iştahım da yok hiç
Gizem260 Bebeğinin sana ihtiyacı var ama annesi 🥰
Haticeask evet çok doğru söylüyorsunuz❣️