Merhaba guzel anneler ve anne adaylari❤️🥰 Bebeginiz icin alisverisinize ne zaman basladiniz? Benim gorumcem avrupada yasiyor. Istediyim bebek arabasi indirime ve + kampaniyaya dushmus. 9+4 hamileyim. Esim annem gorumcem alalim cok iyi kampaniyada diyor. Ne dusunuyorsunuz kizlar?
NigarH 11. haftalarda başlamıştım almaya. Sadece odası ve bebek arabası kaldı. Karar versem onları da alırdım çoktan. Ben olsam alırdım yani, hem fiyat artıyor hemde istediğiniz modelmiş sonuçta, beklemeye gerek yok bence. 🌸🤗
NigarH ben öğrenir öğrenmez başladım. Oyun halısı,anne bebek çantasıküvet vs böyle cinsiyetle alakası olmayan şeyleri alıyorum 12. Haftadayım.
NigarH 12. Haftada beşik ve bebek arabasını almıştık şuan 27 haftalığız :)
NigarH 28 haftalığım kıyafetlerini geçen ay aldım. Beşiğini pusetini bakım malzemelerini vs de bu ay aldm gelmediler daha .
NigarH ben 12. Haftada başlamıştım ama kıyafet olarak ama bence alınabilir yani imkanım olsa şuan bende alırdım ama Eylül ayını beklemek zorundayım
NigarH ben de bebek arabasını 12.haftada almıştım siyah aldım kıza da erkeğe de olur diye. Büyük şeylerini 20.haftada bitirmiştim.
NigarH biz 20 haftalik olduk henüz kıyafet ve araç gereç vs. almadım. Cok riskli ilerliyordu gebeliğim.allah nasip ederse ayrıntılından (22. Hafta) sonra başlamayı düsünüyorum. simdilik indirimden bez stokladım sadece.
NigarH erkenden birsey almam dedim ama şu an o kadar az şey var ki eksik olarak almasam bile olur. Ögrendigim andan beri her seyi ala ala , hevesle büyük şeylerini bile almışım 6 aylık hamileyim . Güzel düşün güzel olsun. Her geçen gün her şeye zam geliyor zaten
NigarH 11.haftayken başladım 27.haftadayim dün şampuan ile deterjanini aldım ve her şeyi bitti mama sandalyesine kadar her şeyi hazır. Bir an önce başlamanızı tavsiye ederim. Çünkü fiyatlara her gün zam geliyor 🤦🏻♀️ hep olumlu düşünerek alışveriş yapın ben ilk günden beri öyle yaptım
Bayancorek cok tesekkur ededim. O kadar cok seyler soyluyorlarki insan korkuyor🥰
Nnanaa cook tesekkur. Sanirim alicam😍😍
Eliferimm sag salim kucaginiza alin. Evet alicam bende cunki cok iyi kampaniya 🥰
NigarH Hiç duyma bile, bir şeyin olacağı varsa zaten olur. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Gönlünce al , koy kenara. Ben karar veremedim , versem alacaktım baktığımda 2500 du şimdi 5000 olmuş bir tanesi mesela. 🌸🙈
NigarH İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 💗🐣
Bayancorek her seye zam geliyorya coook pahali. Benimde istedigin model Azerbaijan da cok pahali turkiyedede baya cok fiyat soylediler. Bu gun gorumcem gonderdi coook iyi fiyata dushmus. Onun icin kacirmak istemiyorum