7 aylik olduk ben hala kiz ismi bulamadim yardımcı olur musunuz??siz neler düşünüyorsunuz dini de olsun istiyorum 😊😊
Papatyaesin büyük kızım adı Rabia Eylül küçük Aybüke karar verdik ama aklım da Zeynep vardı Efnan erva bunlarda aklımdaydı
Papatyaesin hazır mısın geliyor 😂😂
Papatyaesin Zeynep Hale koyucam inşallah 😊
Papatyaesin Sahre Ahsen Lina Mila Aleda Alin Efra Pera Maysa Ayda Yade Ayza Afra Efsa Kayla Umay Vera Verda Yankı İzem Aysen Laden Lavin Lavinya Lalin Sayra Nas Ayda Belfu Beste Ebrar Erna İlsu İda Yüsra Duha Şura Şuara Erva Esila Elisa Meva Dua Hüma Ravza Efili İdil Laren meşhur isim listem hdhdhs 😂
Papatyaesin Neva, Sare, hüma, Erva 🤗
Papatyaesin Erva Nil
Papatyaesin Özüm 🌾
Papatyaesin Ebrar, Nisa
Papatyaesin kızımın adı Elvin. Anlamı gökkuşağındaki her bir tayf, ışık, huzur, sıcaklık demek. Bazı yerlerde cennetteki çiçeğin adı da Elvin yazıyor bazı yerlerde de bu bilgi yanlış diyor bundan emin değiliz 😊 benan ya da nihan isimleri de hoşuma gitmişti Elvin olmazsa Benan koymak istemiştim Benan’ın da anlamı çok hoş 😊 Rabbim hayırlısıyla kucağınıza versin inşallah 🌸
Deletedmom52620 ya cok teşekkür listede o kadar cok isim var ki ben zaten kararsizim simdi iyice kararsizlastim😂😂🤭🤭🙈🙈😍
Mihre❤️
Papatyaesin hahaha ya ben varya ben kendime kızıyorum jdjdjd
Eliz koyacagiz nasip olursa 🥰
Leyla, ahsen, aylin, açelya, pınar, zühre, amine, züleyha, yıldız, gülbahar, badegül, mercan, aybike, aklima gelenler :D
‘Minel’ Çok zarif hoşuma gidiyor 👍
Lale bence kızlara çok yakışıyor