Kızlar 2 gündür geçmeyen ayak yanması var ne yapıyorsam fayda etmiyor sizce ne yapim acile gitsem bakmazlar
damlos_01 ayak yanmasına çorap giymenin fayda ettiğini duydum bir influencerdan. İsmi zekiyekaya o da hamile şu an tavsiyeler üzerine denemiş. Soğuktan ziyade sıcak tutmak iyi gelmiş deneyin isterseniz
damlos_01 benim heryerim ayrı yanıyor 😵💫
Aynı dertten bendede var b12 düşük çıktı doktor b12 düşüklüğü ayak tabanında çok yanma yapar dedi bi kan tahlili ver istersen
AyazAsya 28 haftaya kötü giriş yaptım çok yanıyor kan şurubu içiyorum kansızlık değildir şekerim de yok çok şükür ne yapıyorsam durmuyor
aylinpalaa yaaa soğuk filan da anlatıyor mu ? benimde tam tersi ayaklarım çok üşüyor ama şişiyor karnıma ağrılar giriyor 🥶
aylinpalaa ayyy çorap mı ben ağlıyorum şuan bu yanmadan dolayı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Deletedmom52620 yok canım onu görmedim yalan söyleyemem. Kansızlık vs yoksa gebelik hormonlarından kaynaklanıyordur, sıcak tut den yine de 😊
aylinpalaa ben normalde yaz kış çorapsız asla durmazdım bu sene çorap giyemiyorum ama aşırı üşüyor kan tahlillerinde de kan değerlerimi iyi görmüştü herşey kitap gibi diyor
Deletedmom52620 maşallah😊 kendinizi çorapla sıkmak istemiyorsanız bişey diyemem tabi hamilesiniz sonuçta
aylinpalaa da giyeyim bende o zaman sıcak dursun ayaklarım baktım herkesin yanıyor benim ki üşüyor hahaha
Soncul napcaz acaba ben bide adana da yaşıyorum sıcaktan ayaklarım dan alev çıkacak
damlos_01 tuncelideyim bende ölüm gibi bir şey hasta olurum diye bişeyde açamıyom😵💫
Soncul buzlu suya katıyorum düşün ayaklarım nasıl alev atıyorsa
damlos_01 hastalanırım diye korkuyorum öksürük doğumu terikler çünkü