Merhaba canim anneler, bugün 5+1 günlüğüz ultroson ne zaman girebiliriz, bebişi ve keseyi görmek icin bizimle aynı gün hafta olanlar var mı acaba ve bta nız kaç ♥️
Harika178 5 haftalikken betam 15.000 di şuan 20 haftalik olcam🥰🧿 bayramdan sonra gitseniz görürsünüz keseyi ben keseyi 5+2 de gördüm bebeği de 6+4 te gördüm ❤
Harika178 bence 7 veya 8 haftayı bekleyin kesin olsun 💜🙏🏻
Canımm hayırlı olsun insallah sağ sağlim kucagımıza alırız bebişlerimizi🤲🏻🧿 bizde 5+3 üz tüp bebek sayesinde hamile kaldığım icin erken öğrendim 4+4 te keseyi gördük biz şükür bayramdan sonrada bebeği ve kalp atışını görmemiz için çağırdı doktorumuz bence sende bayramdan sonra hemen git derim 🙏🏻 Harika178
Harika178 5+1 de keseyi gördüm canım şuan 6 haftalığız, 8 haftalıkken gidicem bebeği ve kalp atışı için bence randevu alın gidin hemde ne durumda öğrenmiş olursun
Harika178 5 haftalıkken keseyi gördük 6 7 haftalıkken hem keseyi hem bebeği gördük canm 😊 Hayırlı olsun sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun 🤲🏻🥰
Harika178 İki çocuğumu da ultrasonda 5 haftalıkken net gördüm . İkisininde kalp atışını 9 haftalıkken duydum .😊
Harika178 Canım 5+2 gittim normalden gözükmedi alttan baktı. 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi 2 gün kaldı gün sayıyorum bakalım inş üstten gözükür ve kalp atışını duyarım 🙏
Harika178 canım merhaba 🌸 5+0 keseyi gördüm, bugün 6+1 ayın 18ine randevum var kalp atışını duymak ve bebeği görmek için. 6.5-7 hafta aralığını bekle derim ❤️
Annesininportakali53 oh maşallah ♥️ Sağlıcakla alın inşallah kucağınıza
Annesininportakali53 ben 10000 ile gittim doktora. benim doktorum geçen hafta ilk kez gittim 5 haftalık dedi bebek de kese de görünüyor dedi acaba doktorumda mı bir tuhaflık varki bu kadar erken görünür mü bebek🤭
Annesininportakali53 maşallah canım değerin çok güzelmiş 5 haftalıkken 🥰 bebeğinin cinsiyeti ne acaba
Yesim teşekkür ederim tamamdır ♥️
Kele-bekler1 maşallah sağlıcakla kucağınıza alın benim betam 2441 suan 5+1 günlüğüz doktor kan değerini düşük bulmadı
pnar-06 cok teşekkür ederim yarın gideyim ozaman ♥️
15ysr11 amin inşallah cok teşekkür ederiz inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alın ♥️
Harika178 aynen canım git 😍
Herkesin beta değeri değişiyor kuzumm önemli olan ilk güne kadar iki kat artmış olmasııı🤲🏻🙏🏻 İnsallah canım benimm🧿🤲🏻 Harika178
Benim de bugün 5+2 doktor ayın 13veya 14 gel demişti keseyi görürüz umarım çok heyecanlıyım 😊
Gzdmrt2905 sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah ♥️
6temmmuz da beta 552 o günden sonra baktırmadım doktorda baktırma demişti zaten ama yine de gidip baktırmak istiyorum🙈
Gzdmrt2905 bana baktır demişti de cok yükseldi ama hiç ultrosona girmedim içim rahat etsin diye girmek istiyorum
Kele-bekler1 evet hep 2-3 kat artıyor cok şükür ♥️
2bebeannesiii maşallah, bende gideyim o zaman 🤤
2bebeannesiii 5 haftalıkken gittim güçsüz atıyor dedi haftaya salı kontrolüm var güçlenmiştir dimi kalp atışı :)🧿🙏🏻
Harika178 5+0mdım keseyi gördük Şuan 6 haftalığım diğer hafta kalp atışı için gideceğim
Çok şükür canımm o zaman hep iyi düşün iyi olsun bak ne güzel hersey yolundadır insallah🙏🏻🥰 Harika178