Kubrakubra54 Kızlar merhaba 2 aylık hamileyim ağdaya gitmek istiyorum sizce bi zararı var mı özel bölge ağda hani çekiolar ediolar ya doktorum erkek sormaya çekiniyorum size sormak istedim
Annecikk34 Kubrakubra54 eli hafif birine denk gelirsin inşallah geçen başka yere gittim mecburiyetten genitalimi kanattı hep
Deletedmom52620 Annecikk34 inşallah bende gittim 8 haftalık yaktı yıktı aşağıya düşüyordum el çok önemli canım zaten tatlı kıza da söyledim bak yakma sakın elin hafifse kaşımı yüzümü aldırdığım kadının eli çok hafif uykum geliyor mesela
Remziyeerdinc İçin rahat olsun 36 haftalık gebeyim doktor hiç bir sıkıntı yok son gününde bile ağda ya gidiyor kadınlar dedi
Kubrakubra54 Remziyeerdinc ne bileyim korktum daha 8 haftalık ya sarsılmasın dedim 🤣🤣🤣 bişey olmasın istemem 🤣 yani kesin bişey olmaz diosunuz dimi ona göre gidicem
Remziyeerdinc Kubrakubra54 Evet kesinlikle 😊😊 walla ben ilk zamandan beri kendim yapıyorum doğum olacağına yakın kuaföre gidicem artık 😊😊😊🤭🤭🤭
eslene rahatlıkla gidebilirsin ama canın fazla yanabilir normalden vucud daha hassass oluyor onu göze al