Thisisveryimportent hemen gitmelisiniz. Benim doğumumda kanama ile başladı. Kanamadan sonra sancılar başladı zaten
Thisisveryimportent olabilir canım ve çoksa kanaman riskli bir durumda olabilir, her ihtimale karşı tekrar dene ulaşamazsan eşine git bence.
Thisisveryimportent kanamanın miktarı ne kadar canm
Thisisveryimportent doktorum bana kanamam olursa hemen gel demişti.hastane çantani götürme de kendin bı git acile ne olur ne olmaz
Thisisveryimportent canım panikleme sakın gir dusunu al rahatla nişan bazen 1 gun bazen 2 bazen birkac gun onceden gelebiliyor hemen dogum baslamiyor buyuk ihtimal 2 cm veya 3 cm açıklığın vardır esine ulasana kadar bekle sancilarin gelince süre tut esin gelince onla git derim
Thisisveryimportent eger kanaman yarim cay bardagindan fazla geldiyse boyle adet gibi geliyorsa ambulans çağır benim hemsirem oyle demisti dogum hemsiresi yani tecrubeli bir insan eger normal nişansa endise etme
acemianneee_31 peceteye baya bi geldi önce az gelmişti pıhtı gibiydi sonra sıvı şekilde geldi
Thisisveryimportent Nişan gelmiş büyük ihtimal. Ama bu doğumun hemen olacağı anlamına gelmez.
Afra_123 taksiyi çağırdım gidiyorum
Thisisveryimportent sakin ol hadi hayırlısı
Thisisveryimportent ailenden birime haber ver bari
Thisisveryimportent Ay haber verin naptınız Allah yardımcınz olsun
Acilden giriş yaptım çantamı almayı unutmuşum açıklığım 4 parmak sancı odasına alacaklar
Thisisveryimportent ailenden kimse yok mu onlar gelse
acemianneee_31 Eşime msj attım ailem yakında yaşamıyor ki bana şehir dışındalar malesef. Aradım geliyoruz dediler