Sinem94 Gebe kalmak için en doğru zaman ne zaman 1 düşüğüm var iki ayrı doktora gittim biri 3 ay korun aspirin başlayalim dedi diğer doktor da 1 adet görüp tekrar deneyebilirsin dedi hangisinin fikri doğru olur gerçekten kafam karıştı
seyma9188 Sinem94 Ben ilk adetimi gördükten sonra doktora gittim muayene oldum rahim toparlamış kendini sakıncası yok gebe kalabilirsin demişti.Kürtaj olduktan sonraki 4.ayda hamile kaldım.Yumurtlama haftalarına çok denk gelemedik ondan biraz gecikti sanırım.Yoksa daha çabuk kalırdım diye düşünüyorum 😁
Melismelo Bana kürtaj olursan 5ay korunman gerekir demişdi doktorum enfeksiyon riskinden, rahmin toparlanması vs o yüzden ilac ile düşük yapmışdım 2 aya hamile kalırsın demişdi gercekten 2 ay sonra hamile kalmışdım 😅
Melismelo Sinem94 yani burda cok okudum beklemeyende var ama siz yinede 2 adet gördükden sonra denemeye başlayın bence yeterli olur heralde bilemedim ki..
_almirasmom Sinem94 ben dıs gebelıkten 1 nısan kurtaj oldum doktorum 1 ay dedı ben ozel klınıge gıderım , mayısta ılk adetı oldum HSG cektırdım temız cıktı hazıran adetınde gebe kaldım suan 4 haftalık :)
frdsnnr46 Kürtajdan sonra dr kontrolüne gittiğimde ilk adetten sonra denemeye başlayabilirsin dedi, ilk adeti 37 gün sonra oldum. 3 aydır deniyoruz 🙃
serdemgunes Bende şubatta kürtaj oldum doktorum bana da bir adet gördükten korunmana gerek yok dedi ben ikinci ayda hamile kaldım bende aspırın kullanıyorum şuan 10+4 olduk cok şükür