@Tubamommy bizde geçen hafta gittik doktor haftaya mutlaka gel kontrole acilden giriş yaptır normal muane olup nstye alıyoruz demişti yani Haftanınız ileri olduğu için acilden normal muane ve nst yapıyorlar
Brfnkyldz tamam canm çok sağol
Tubamommy haftan ilerde alırlar canım
mmihri tamam canm çok sağol 🙏
Tubamommy bende 37+6 dayim doktor 7 temmuzda çağırmıştı ama grevden dolayı iptal oldu randevum acilede gitmeye Korkuyorum ama şuanda bebek nasil merak ediyorum ama sancim vs yok yok diye bakmazlar mi acaba
RaYaRY canm ben bugün acilden gitim aşırı bel ağrısı şikayeti ile gitim ayrıca akıntı şeklinde suyum geliyormuş gibi oluyor dedm öle diyince polikinliğe yönlendirdi nst ye bağlandm sancım çıktı sancılarm var ama açılma daha olmadığı için doğum gerçekleşmez dedi
Tubamommy
Benimde 7 temmuzda randevum vardı grevden dolayı iptal oldu. Zorunlu sezaryen olacak ve onun için tarih verecekti bana 7 temmuzda. Şu anda sıra almaya çalışıyorum ama 27 sinden önce randevu yok. Nasıl bi yol izlicem şaşırdım kaldım ya ameliyat tarihi alamadım resmen randevuda yok
Tubamommy evet açılma önemliymiş
Tubamommy bakıyor agrın suyun varsa
Tubamommy acilden tabiki bakıyolar
Sinemmmasya bende ayni sekildeyim sezeryanim ve suan 37+2 haftayim gnlikle zaten 38 de falan aliyolar bu aralar sancimda oluyor 27side cok gec tarih oluyor bende hafta ici sanci sikayetiyle acilden girmeyi dusunuyorum yoksa baska sekilde muyane olamicaz artik ya dogum gerceklesir yada polk yonlendirir
Sinemmmasya benimde 20 de gelcek zaten 14 gün kaldı son dakka baksa ne olur 😔
Bircininannesi aynen gitmek lazim acile yoksa içerde ne oluyo haberimiz yok
Bende 37+6yim 7sinde ameliyat gunu alcaktim grevden kaldi. Simdi 18ine kadar dogurmazsam ne ala. Sabahtan gitcem doktora randevuda yok cunku.
RaYaRY grevden dolayi hep tarih gecikiyor baska gunlere atiliyor en mantiklisi acil girisi sanci olsa olmasada hic olmasa icimiz rahat olur boyle yap soyle yap diye
Bircininannesi birazdan gidicem canım ne durumda kilosu kalp atışı nasıl bakim
RaYaRY sizinki kac haftalik guzel haberler gelin insallah ❤️😊
Bircininannesi bugün 39 olduk sizin ki💕
RaYaRY 37+2 bizde hayirlisiyla kucaginiza alirsinjz insallah allah anali babali saglikli kucaginiza almayi nasip etsin guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah bende yarin bursa sehir hastanesine gidicem ozaman ogrencem acilden
RaYaRY canim naptin naasil bebis