Kızlar aşırı derecede sırtım agriyo yatsam olmuyo otursam olmuyo bu normal mi nasıl geçer
Seher19 normal canım geçirecek bir şey var mı bilmiyorum ben hala çekiyorum 37+4 deyim
Seher19 27 haftadayım dün acayip sırtım ağrıyodu bugün biraz geçti gibi ama normalmiş inşallah seninde geçer canım
Seher19 sıcak su torbası koyun beni tek rahatlatan oydu :(
Seher19 27+4 üm sırtım karnım çok kötü ağrıyor bende ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum özellikle geceleri rahatsızlanıyorum, bunlar doğuma kadar normalmiş 🥺
Seher19 30+3 haftalıgım bnde 27 den berı cekıyorum dun gece aglıycktım nerdyse😂dedgın gbı otursam olmıyo yatsam olmuyo uyku zaten yok acılemı gtsem dyede düşünmedı degılım cunku 2. Gebelıgımde boyle belım sırtım agrıyo dye gezdim meger sancıymıs
Seher19 evet normal benim de 29 da başladı o hafta cok ağrıdi suan 31+5 im hâlâ ağrıyor ama hafif
Seher19 bende 29 hafta oldum. Benimde sağ taraftaki kaburgamın ve sırtımın sağ tarafında sadece belli bir yeri ağrıyor sürekli 🙄🙄
Seher19 yürüyüş ve duş almak iyi geliyor.sanırım sırt onurlarını esnettiği için.bir nevi hafif spor tavsiye ederim
Nermin_nur1 yaa çok kötü bi agri bugün kalktigimda basladi hemen ama hiç gecmiyo gezsende otursanda senin yaklaşmış doğuma ne guzel
Seher19 evet canım ne yaparsan yap geçmiyor Allah yardımcımız olsun senin de pek bşr şeyin kalmamış sağlıkla gelsinler ❤️
Kubgkm inş canım ya yapicak bisey yok yani beklicez geçmesini hergun değişik bisey cikiyo hayırlısıyla bu günler geçseydi
Nermin_nur1 Aminn inss canım ya allhim buyuk dayancaz hersey bebislerimiz için gecer bugunlerde
Ezgi2727 denicem inş bnde faydasını görürüm canım çok saol 🥰
Eliferimm doğuma da daha çok şimdiden basladiysak bu günler zor geçer gbi aynn ya gece hastalik cikiyo gündüz bisey yok allhim herkese yardım etsin sağlıklı kucagimiza alırız jns
Seher19 Amin inşallah :) bebeklerimiz sağlıklı olsun da olsun bakalım son 3 ayı da böyle çekeceğiz
3prens71 yaa sende baya çekmişsin benim ilk gebeligim çok şükür bel agrim yok sdce sirt agrisi onuda sjcak tuttum sanki biraz hafifledi neren ağrısa orasi zor wllha hergun değişik biseyle kalkıyorum uykudan 😀🥰
Eliferimm aynn öyle hersey onlar için kucagimiza aldığımızda herseyi unuturuz gecer sayılı günler
annesinin_beybisi desene yeni başladım ozman demek herkeste var iyiki bu uygulama varda konuşup rahatlıyosun 🥰
SedaHira19 her haftanın bi ağırlığı war bnce sonuna yaklaşıyoruz 3 trimester ağrılı gececek anlaşılan hayırlısı bakalim
Seher19 valla ikinci gebeliğim ilki böyle değildi çok rahattım bee 😅😅 bu beni benden alıyor 😂😂
SedaHira19 biri birine benzemiyo benim ilk gebeligim acemiyim daha 😀😀