Kizlar selam.. Alışverişe başladınız mı? Başladıysanız neler aldınız. Sizce ilk olarak almam gereken nedir? Şimdiden hepimiz sağlıkla doğurup büyütelim. InşaAllah💞
Deletedmom_12 hersey cok pahali oldugu için ben hemen bebek cantasi chicco biberon ve emzik aldim gogus pedi aldim besik aldim bir kaç tane zihin aldim cunku bebek kendini toparlayinca yaza denk gelicek sadece zihin giydirmeyi düşünüyorum uygun fiyata trawel bebek arabasi aldim yavaş yavaş alıyorum ne olacağımız belli deil
Deletedmom_12 Cinsiyeti belli olmadığı kimse bişey alamıyor 🥺 Ben sadece banyo küveti,kovası ve maşrapasını aldım. Bir de birkaç zıbın bu ay bebek arabasını almayı düşünüyoruz.😊💗
Deletedmom_12 11+4üm ocağa denk gelecek benim doğum büyük ihtimal şimdilik bi kaç zıbın tulum falan aldım çok hoşuma giden. 30 da falan alışverişlere başlarım diye düşünüyorum evim ufak yerim yok. Bebek arabası almicam zaten kış bebesi yaza kadar lazım olmaz taşıma puseti hemde oto koltuğu olarak kullanılabilen bişey düşünüyorum
Deletedmom_12 ben 6 aylık olmadanalmamıştom kızımda. Şimdi ikinci kızıma hamileyima. Çok bir şey almayacağım. Ablasının her şeyi duruyor. Ama güzel bir 5 li hastane çıkışı istiyorum. Her geçen gün zam geliyor o yüzden almak da mantıklı ama
Deletedmom_12 sizin cinsiyet belli mi
Deletedmom_12 indirim buldukça alıyorum çünkü her gün pahalaniyor hersey. Park yatak ve bebek arabasını aldım. Kıyafet zıbın falan parça parça alıyorum. Bi de banyo setini kovadır maşrapadır bunları aldım
Deletedmom_12 ben erkek kız aldım herşeyi 🥰
Bende bebeğe park yatak aldım şimdilik başka da bir şey almadım 20. Haftada detaylı ultrasonum var sonradan yavaş yavaş alacağım bir şeyler
HSena38 tam kac haftaliksin kuzum gostermedimi
Deletedmom_12 19+4 şuan son gittiğimde göstermedi doktor bir ay sonra gel dedi detaylı ultrasona gideceğim insaAllah orda görürüz 🙊
Bekleyenler erkek dedi doktprumz canim 3 hfta sonra detaylim var.bakalmmm
Benim Ocak başına denk geliyor doğumum 14+5 teyim. Şimdi büyük parçalarla başlayacağım park yatak bebek arabası gibi. Cinsiyet belli olunca çok az kıyafet alacağım çünkü eltimin çocuğundan yenidoğan giyilmemiş bir sürü kıyafet var.
Ben bu sayfayı takip ediyorum. Kuzenimde buradan alışveriş yapmıştı