Aysunnn1907__ Kızlar geçen hafta çarşamba günü beta 10000 çıktı cuma doktora gittim doktor 5 haftalık dedi ultrasondan bakıp. Değer normal mi acaba haftasına göre
Soruyorumm Aysunnn1907__ çoğul gebelik olabilir diyen çıkabilir ama beta ile alakası yokmuş çoğul gebeliğin bnm tek bebek mesela
benimmdunyamm Aysunnn1907__ iyiymiş benimki 5 haftalıkken 🤣2009 du değerim meğersem geç döllenme olmuş kalp atışını biraz geç duydum
Aysunnn1907__ Soruyorumm doktor baktı ama çoğul falan demedi. Tabi sonradan çıkmazsa ortaya🤭 Bir de kalp atışı güçsüz atıyor dedi haftaya düzelir mi acaba
Soruyorumm Aysunnn1907__ beş haftada öyle atar benim ki altı hafta vajinal muayenede zar zor duyuldu Allahın izniyle büyüyorlar hemen gümbür gümbür oluyor sesleri
Ozge Aysunnn1907__ 5 haftalık kalp atışını bile duymuşsunuz maşallah. Haftaya daha iyi duyarsınız bence. 🌸
Aysunnn1907__ Soruyorumm doktor güçsüz deyince kaç gündür onu düşünüyorum Onun dışında bir şey demedi aslında. Sadece 19’unda gel dedi inşallah duyarım bu sefer.🙏🏻
Aysunnn1907__ Ozge dinletmedi ki😂 Sadece 5 haftalık kese bebek görünüyor dedi kalbi atıyor ama şu an güçsüz atıyor dedi. 7 haftalık olunca gel dedi :)
Soruyorumm Aysunnn1907__ sen üzme canını yat dinlen uyu keyfine bak beş hafta da duyulması bile az olan bi şey benim bebişi doktor duyamaöıştı bile kulağım az duyar siz bi dinleyin demişti o kadar hafif atıyodu ki ama duydum ya o bana yetti ♥️
Ozge Aysunnn1907__ zaten kalp atışı için genelde 7.hafta diyorlar. Daha da güçlenir kalp atışı o zamana. 🌸
Senanur567 Doktor benim betaya bile bakmaadi direk regli tarihi baza aldı 5 haftalık dedi keseyi gördük bebeği görmedik geç dollenme ihtimalini bile düşünmedi
EmineDefneGokce Aysunnn1907__ normal benim daha fazlaydı hatta 🥰 ama Buda normal yani . Zaten bu döllenmeye bağlı. 5 hafta olup 100 çıkan bile normal
Deletedmom7373700 Aysunnn1907__ çıkan beta değeri haftasını belirlemez. Herkeste farklı çıkabilir. Önemli olan düzenli artış sağlaması
Talihimyokbahtimkara Aysunnn1907__ Benim 5 haftalıkken betam 20.000di kuzu betayla haftanın pek ilgisi yok herkesin değişiyor
Pijamaskeliler Aysunnn1907__ 5 haftalık iken öleydi nornla değer o aralıkta zaten 5 haftalık için kimsenin ki ile kiyaslama artışına bak sen tablo var internette ordan bakabilirsin test verdigimizdede yan tarafındanda haftaların değer aralıkları yazıyor
Pijamaskeliler Aysunnn1907__ 5 haftalık kalp atisi olmuyor diye biliyorum 3 kez gebe kaldım o zaman sadeece kese oluyor kalp 6 da başlıyor