Mihsu AysenurSeyma aslında her şey iyiydi görüntüleme gibi ama nedir mesela burhan şekerde doğum yaptı kuzenim birebir doktorla görüşüyordu son anlarında artık ama akın beyde öyle değil hastaneye gideceksin de ebeler haber verecek . ayrıca benim doğum yaptığım gün on kişiden fazla vardı doğum 1 tanesi normaldi. o gün işi çıkmıs başka doktor baktı bana hastanede . geldi iyi olacaksın vs dedi gitti sorun var mı gibi şeyler sormadı sonra ben enfeksiyon için başka bir hastaneye uğradım orada doktor dikişin yamuk dedi düz kesilmemiş dedi çok önemli değil bu ama gittim oraya sekreteri yüzüne bakmıyor doktor bey yok bugün ameliyatta yarın da işte muayenesi dolu diyor ama doğumdan öncede ne zaman isterseniz o zaman ziyaretimize gelin muhabbetleri dönüyordu ve en önemlisi sezeryandan önce sondayı takabileceklerini söylemeliydi sende unutma asla bunu ben arkadaşıma söyledim akın beye söylemiş o da uyuttuktan sonra sondayı taktırmıs eğer sezeryan olursan ben uyutulduktan sonra sonda istiyorum demeyi unutma bana demedi resmen oklava girdi sanki bana nefes alamıyorum ilk önce sizi alacağız dedi meğer herkese sabah erken saatte gelin demişler olduk mu saat 6 da 8 kişi o sondayı da bok var gibi takmışlar herkese acelesi varmıs gibi saatlerce sonda ile duran vardı işte bilmemezlik takip edebilirdi söylebilirdi yani
AysenurSeyma Mihsu ne zaman yaptınız doğumunuzu burhan beyide çok duydum gerçekten iyi drlar çarşamba son kontrolum bakalım durum neyi gösterecek 40 hafta olacagız oğlumuz gelmedi daha 🤗 buradan okudugum hıkayelerde hep sondayı sonradan takmışlar olması gerekn o bence
Mihsu AysenurSeyma doğurana kadar her şey iyi ama çok sezeryancı burhan şeker tavsiye ederim kuzenimin bebeği kakalı doğdu sırf başladı diye gel sezeryan yapalım demedi ki bebeği şu an gayet sağlıklı şükür
Mihsu AysenurSeyma bir de çekik gözlü bir sekreter var nst girersin resmen sert sert hareket eder tebessüm etmez yani bilmiyorum benim ikinci doğumum olamaz kendisi artık
Mihsu AysenurSeyma bana önce taktılar ve mahvoldum benim 1 seneden fazla oluyor doğum yapalı ama ard arda arkadaş grubu gittik kasap gibi kesip attı bizi 😅😅 doğumdan bir süre sonra böylae olayların farkına vardık . siz bilirsiniz yine de ben olsam değiştiririm derim size namazında niyazında benim kuzen ne kadar araştırdı da ne kadar memnun kaldı bir doktora doğum zamanı ulaşmak büyük nimet yani bu cümlemi unutmayın
Biranneikibebe Esss__ 10 gün önce sorduğumda 8000 küsür dendi doğum paketinden bahsetti birde 11000 küsür gibi birşeydi
AysenurSeyma Mihsu benımde bir arkadasım yaptı normal doğumdu ve cok memnun kaldı onun üzerind basladım dr beye eve t direk ulasamıyorsunuz dr a ama ilgi ve görümtülemede.çok bılgılendırıyor kafamda soru işaretleri dönmeye başladı 😑
AysenurSeyma Mihsu birde ilk gebeliğim bir sıkıntı yaşamak istemiyorum son günlerin streside aşırı sarmış durumda benı
Mihsu AysenurSeyma mükemmel zaten o konuda görüntüleme bilgi ama şimdi doğumun olsa önce ebeleri ikna etmen lazım başladığına dair sonra da onlar da doktoru arayacak böyle bir durum da söz konusu ben açıkçası her şeyi de söyledim şimdiki aklım olsa maddi durumumuz bütün doktorlara yetiyor şükür iki misli verir ona vermezdim ben öldüm asla normal olmaz dedi kaç kere devlete acile gittim açıklık var mı diye baksınlar diye doğar bu çocuk bekle dediler ne nişan geldi ne sancı gün verdi aldı cahillik işte şimdi olsa beklemez miyim sağlıkla. size de söyler zaten 40tan sonra risk var özellikle 41 diye. bir hafta sonra kontrole gittik sonra işte tek başımayın kimsem yok başımda 40ımda çok kanamam vardı sektere yazıyorsun cevap verecekte verecek yani devlette bile doğururum darıcada ama akın bey maalesef 🤦🏽♀️
Mihsu AysenurSeyma sadece o da değil anlayışsız da bak aklıma geliyor böyle yazdıkça şimdi doğumdan sonra kan sulandırıcı iğne verdi ve bunu sgk karşılıyormuş neyse o zaman akın bey gelmediği için oradaki 10 dan fazla gebeye çıkış vermeye taner bey ilgilendi beni hemen tanır ne zaman görse neyse dedim akın bey bunu verdi iğneyi ama böyle afaki söyledim bunu dedi sgk karşılıyor fiyatı da yalan olmasın o zamanın parasıyla 300-500 bir şey . zaten dedi siz burda doğum yapınca haliyle kaydınız oluyor ben yazarım bunu dedi . akın da kağıdın üzerine yazmıs göndermiş bu iğne nedir ne için kullanacağım doğum yapmısım evde her gün iğneği nasıl vuracağım asla yok görümce gelin gibi uzaktan haberleştik
AysenurSeyma Mihsu üzüldüm adınıza ama hayırlısı buymus yaşamanız gerekıyormus diyelim benı çarşamba çatı muayenesı yapacak son dk kadar normal olarak konustuk zaten durum ne yi gösterirr çarşamba bilemıyorum
Mihsu AysenurSeyma bizi de öyle konuştuk bana da yazarsınız doğumdan sonra ben size her şeyi yazdım artık siz bilirsiniz . bunları ben cebimde taşımıyorum hususi bir nefretim de yok böyle küçük küçük ama bir araya gelince insanı sinirlendiren olaylar
AysenurSeyma Mihsu haklısınız tabıkı özel olunca bırebir iletişim ve alaka istiyor insan çok tedirgin oldum şuanda stresime stres ekledım paylasımınız için tşk ederim
Sehersudi Aysunnn1907__ bende Kartal’da umut hastanesine gidiyordum ama taşındık şimdi Gebze’de yülyıl veya medikal park ikiisnden birine gidicem bende sizin gibi arayıştayım. Şimdilik bir kere yüzyıla gittim ama beğenmedim doktoru.
Mehtapkz Mrsskaraca ayy canm bende ahmet beye gidiyrm sen kac haftalik oldun acaba birde ahmet bey cinsiyt tahminini nezaman yapior cnm