27.haftaya girdik 4 gün oldu . Yatınca sağ sol fark etmeksizin karın ağrılarım başladı . Sizdede oldu mu ?
345257 o haftalardan beri hala oluyor bende de muayenelerde bir sıkıntı çıkmıyor ben de sormadım doktora normaldir herhalde diye😕
345257 bende 29 haftalığım canım akşam yatağa yattigim an karnım 100 kg sanki alt kısımları agriyo karnımı kaldıramıyorum resmen bebeklerimiz büyüyor ondan
Appayipyip aynı durumdayız benimde çok şükür bir sıkıntım yok kontrolden geleli 4 gün oldu . İnsan heyecandan soracaklarını unutuyor :)
Melike0671 hamile yastığı almamak için direniyorum karnımın altını destekledim falan ama yinede ağrı oluyor yatınca :/ fiziki ağrıyı geçtim psikolojik olarak bebeğimizi düşünmek iyi bir şey mi kötü mü diye bu insanı daha çok yoruyor :)
Bende 27+3 oldum benimde karın ağrılarım var herhalde normaldir büyüyor çünkü bebişlerimiz
AlmiraAnnesi ayağa kalkınca geçiyor mu ? Benimde öyle yattığımda oluyor sadece kalkınca hafifliyor bebekler aşağı doğru gittikçe ağrı yapıyor sanırlm
Karın ağrısı sürekli devam ediyorsa idrar yolu enfeksiyonu vardır demektir Aynısını ben yaşadım bu hafta Maleseff enfeksiyon cıktı doktor antibiyotik verdi ihmal etmeyin 36+2 bnde sizler gibi ağırlaştık bebek baskı yapıyor dogum yaklaştı vs düşünüyordum alakası yokmuş:/
aylakiral doğru söylüyorsunuz tekrar test yaptırmakta fayda var:/
345257 ben baskı şeklinde hissediyorum sanki kasıklarım uyuşuyor tarzda kramplar giriyor ayakta geçmiyor benimkide tam tersi yatınca geçiyor ayağı kalkınca her yerim tutuluyor yürüyemiyorum
AlmiraAnnesi aynı anda aynı şeyi yazmışız. Size de şifa diliyorum 🌺
Benim de ayağa kalkınca aşağı baskı hissi oluyor, ağrıyor. Yatıp ayaklarımı karnıma doğru çekince geçiyor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Serap-Yigit aynen rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağsalim alırız kucağımıza inşallah anne olmak kolay değilmiş 🤰♥️