Kızlar belki saçma ama aklıma takıldı,hastane çıkışında bebişi kundaklıyoruz ya, bebişi pusete nasıl koyacağız pusetin alttan koruma kemeri var bebişin sırtına değip acıtmaz mı, puset minderi de almadım , nasıl olacak o iş 🤷🏻♀️ Etrafımda tecrübeli anne yok sorayım
ankakusu_2022 puset minderi al kesin. Puset bana çok sert geliyordu altına evden yumuşasın diye birşeyler koyuyordum o yüzden kilit bağlanmiyordu. 2 aylık oğlum pusetten düştü kafatası çatladı. Bunun hakkında post bile açtım okuyabilirsin . Puset minderi al kemerini takmayı sakın ihmal etmem çocuğu eve kundakli şekilde götürmek zorunda değilsin @Babyaksu sende okumalisin minder almayı düşünüyormussun
ankakusu_2022 hava sıcak bebeği kundaklamak zorunda değilsin eve gittiğinde kundaklarsın ama minderi keinlikle al ben minderidir çarşafıdır komple setini aldım mindersiz rahat değil hem sert hemde bel kısmı çökük oluyo
ankakusu_2022 https://ty.gl/ct4eizskrq Ben böyle bişey almayı düşünüyorum. Hem puset örtüsü de var. Minderi falan da güzel duruyor.
ankakusu_2022 benimkinde kendinden extra minder varda, bebegi neden kundaklıyoz? Ben normal yatirir kemeri takarım diye düsünüyordum 🙈
ankakusu_2022 bir yerde okumustum puset zaten cpcugun anne karnindaki sekline uygun oldugundan bir sey ekleyip cikarmak iyi degil, bizim aldigimiz bebek arabasinin pusetinin ici de gayet guzel hatta altta daha yumusak olsun diye ekstra cikan sungeri bile var. O yuzden bizim mindere ihtiyacimiz kalmadi. Yani bu birazda pusetin kalitesiyle alakali olabilir…
Benim de aklıma takılan bir soruydu🥲 puset minderi alıp daha yumusak hale getirmeyi düşünüyorum 😊
Babyaksu işe yarar mı ki almasam daha iyi olmaz mı az da kaldı doğuma 😓
pusatmom35 ayyy canım çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rozerinn tamam canım alayım ben o zaman çok sağ olun 🌸
ankakusu_2022 sağolun rica ederim
ankakusu_2022 https://ty.gl/ubbae1tj2k Cok pahalı birsey almana da gerek yok 25 tl ya almistim ben bunu indirimden favoriye ekle belki yine duser sadece minderi geliyor
pusatmom35 çok iyiymiş fiyat performans ürün
Puset zaten bebeğin anatomik yapısına uygun olarak tasarlandığı için minder kullanılmamalı diye biliyorum
SunnyG ben de kararsız kaldım aslında sırf bu yüzdenn ama pusetin minderi de sert gibi duruyor sanki
Deletedmom7373700 hem de fiyat performans güzel duruyor
[silindi] sizin puset hangi markaydı acaba bizimkinde sadece sünger var 🙈
ankakusu_2022 biz babyplus vega travel sistem aldik e bebekten , pusetide orda icindeydi o yuzden :)