30.haftamıza bugün giriş yaptık çok şükür.sizlerin süreç nasıl gidiyor.bizde şimdilik herşey yolunda çok şükür🤲🏻31. haftamda kontrolüm var kiloları felan ne kadar oldu çok merak ediyorum🙈
star3star bizde 37+5 olduk son 3 gun kaldi🙏🥰
star3star 28+3 teyiz bizde zaman geçmek bilmiyor desem yeri. Çok şükür bir sıkıntım yok ama kavuşmak istiyorum biran önce kurabiyelerime 🫣🫣😃😃 . Birde kısıtlanmalardan çok bunaldım artık 🥲🥲🥲
star3star 32 deyim. Giderek zorlaşıyor. Yerimden kalkasım yok. 3.5 yaşında oğlum var. Onunla ilgileneniorm. Enerjim yok. O beni en çok üzen. Ama zor yani artık. Sığınamıorm. Baskı çok.
star3star 36+3 olduk ayaklarım damacana gibi 😅😅 baya ağırlaştım perşembe günü kontrolüm var bakalım belki gün verirler artık
star3star 34 haftadan bildiriyorum 😩 cok agirlastim ellerim ödemden yumruk yapamiyorum aciyor ayaklarim sis islerimi dinlene dinlene yapiyorum bittim son 2 haftadir agirlastim öncesinde miss gibiydi of of
star3star bizde ikizlerimle 30 +4 deyiz ve cok zorlaniyoruz artik cok agirlastik ve cok agrim oluyo rabbim hepimizin yardimcidi olsun sağ sağlim bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah 🥰
star3star 32. Haftadayım hamileliğin tüm zorlukları bu haftada toplanmış gibi. Ödem, hareket kısıtlaması, uykusuzluk, mide bulantısı ve tansiyon 😞
Biz de 36+4 olduk artik cok zorlaniyorum ne uyku ne yatma :) ama insallah saglikla gelirler
Srpeng maşallah nerdeyse bitirmişsiniz sürecinizi🧿
D-enizz sizin bitmiş bile☺️🧿kaç kilo bebişleriniz
24+2 🥲 zaman geçmiyor zorlanıyorum. 43 kilodan 52 ye çıktım şimdiden. Ve çok şiddetli sol bacak ağrısı çekiyorum üç gündür dayanamayıp acile gideceğim ama ne yapabilirler onu da bilmiyorum 😢
Eylul10 belki magnezyum eksikliğiniz vardır.doktorunuza danışın belki magnezyum takviesi verir
Nil2736 çocuğunuzun olması sizi zorluyordur tabi.sağlıkla kucağımıza almamız nasip olur inşallah
star3star evet. İlk gebelik olsa daha rahat tabi yat aşağı.. ama çocuk olunca bir sorumluluk oluo. Hamilelk zor. Hareketlerim kısıtlamasa acı çekmesem yine sorun yoktu ama son 2 aydır işte çok zor
star3star en son 2 buçuk dedi Dr
33.hafta gece uykusu yok neredeyse son zamanlar zormuş… başta hiç böyle hissetmedim şimdi de ağırlaştık
Dygsacli şuan bende ağırlık hissetmiyorum ama 3 hafta sonra nasıl olurum bilmiyorum🙈
D-enizz maşallah🧿🧿
TazeAnne06 maşallah sizde nerdeyse bitirmişsiniz🤲🏻🧿bebişler nasıl kiloları felan siz kaç kilo aldınz
star3star ben 20 kilo aldım son 2 hafta baya kilo aldım ama boyum 180 cm Allahtan😅😅 bebişler 2500 ü geçtiler son kontrolümde söylemediler ama kaç kilo olduklarını
Anisalenamom ben henüz ödem olmadım allah yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamız nasip olsun inşallah🤲🏻
TazeAnne06 maşallah🧿kac haftalıksınız
Rabia_3 amin inşallah🤲🏻