Hiçbir ağrım yok tuvalete gittim regl olmuşum sanki kanamam çok gelmiş doktoru da aradım kalp atışına baktır dedi başınıza geldi mi bu olay çok korkuyorum
Crnn_1 gelmez mi aynı haftada geldi hemen doktora git Progestan iğne yapıp ilaç verirler bebeğin kalp atışı duruyorsa korkma benim başıma üç kes geldi ped takıp gittim hastaneye düşün şükür bebek duruyordu ama sakın ilişkiye girme(biz hiç girmedik hala da girmiyoruz) iş yapma sırt üstü yat benimkini de anlamadılar en son bebeğim eşi çok aşağıdaymış ondan oluyormuş şükür 14. Haftamıza girmek üzereyiz inşallah senin bebeğin de duruyordur durmuyorsa sağlıksız gebelik diyor doktorlar
Crnn_1 8+1 im canım 3 gündür yaşıyorum ilk kez kahverengi lekemle başladı hala devam ediyo bugün pruloton iğne vuruldum çoğu kişide aynı sorun var canım malesef hepimiz yaşıyoruz bu korkuyu
Crnn_1 3 kez yaşadım.. Hastaneye yatırdı doktorum progestan ve igne takviyesi kanama durunca ciktim kalkmak flan hersey yasaktı ilk knamam 6+3 te ydi kanamayla agri yoksa enfise etmeyin tabi doktorunuza danışın benimde kanama alani vardi vr keseden büyüktü hic kalkmadim yerimden o halde bile kanama oluyordu progestan fitil olarak alin agizdan içmeyin yan etkisi cok bol su için biz şükür 17 haftalık olduk
teacherozlem çok korkuyorum
Crnn_1 korkmayın her şey allahtan gitmediniz mi hala doktora bize de yazın
teacherozlem gittim kalp atışı devam ediyor düşük riski var dedi
Crnn_1 ben de aynısı aynı haftada yaşadım kendimi çok yormuştum çok ayakta durmuştum mutfakta, hiç ayağa kalkma sadece tuvalet için kalk mümkünse çok oturma poponun altına yastık koy ayaklarının altına da benim üç hafta sürdü kanamalar doktorlar anlayana kadar ilaç verdi mi
teacherozlem evet progestan verdi
Crnn_1 ben de günde üç kez hapını içiyorum gün aşırı da iğnesini yaptırdım kanamalar kesinlince iğneyi kestik ama hap devam ediyorum hala çok geçmiş olsun korkmayın inşallah düzelir
teacherozlem bana yazdığı ilaç 200 mg bi tane içeceksin dedi doktor
Crnn_1 canım ben progestanı günde iki kez ağızdan 3 kez vajinadan 1 kez de iğne olarak kullanıyorum doktor 14. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Ağızdan alım da yan etkisi cok dikkat et. Cok uyku yapıyor baş dönmesi elde kolda uyuşukluk yapıyor alışana kadar
Crnn_1 çok az bir doz vermiş ama doktor daha iyi bilir tabi o ilacı ben ağızdan günde üç kez alıyorum