teacherozlem teşekkürler 🌸
qnsmLk bn geçen çarşamba 6+2 de duydum cnm . Yavaştı yeni oluşuyordu ama duyduk
Babytwo2 ay inşallah bende duyarım🌸
qnsmLk ben 6. Haftamda kalp atışını gördüm 7 haftalık iken tam net sesli dinledim kalp atışını belki doktor dinlemese de gösterir kalp atışını doktor 1 hafta sonu tekrar çağırdı güçlensin o zamana kadar demişti öyle duyduk
Eldgrn Allah bağışlasın.. bende duyarım inşallah🌸
Eldgrn valla benim doktor sıkıntı galiba bir de özel hastane🤦🏻♀️ Cuma günü gittim 5 haftalıktı bebek ve keseyi gördüm ama kalp atışı güçsüz dedi. Düzelir dimi ya 😏 Haftaya farklı doktora gidicem
qnsmLk ben duydum 6haftalikti.ama 8 9haftaya kadar duyulabiliyormus
qnsmLk evet canım 6+2 de duyduk biz
qnsmLk ben 6+0 iken ilk kez doktora gitmiştim ve çok şükür hem keseyi hem bebeğimi görmüştük hem de minik kalp atışlarını bir kaç saniye duymuştum🥰
Bende duyarım inşallah teşekkür ederim 🙏🌸
teacherozlem benim doktorum 5 haftalıkken baktı güçsüz atıyor dedi cumadan beri taktım kafaya aşırı morelimi bozdu ya🤦🏻♀️
Aysunnn1907__ korkma canım 6 haftalıkken doktor beni de bu yüzden 1 hafta sonra çağırdı haftaya kadar kalp atımı guclensin dedi öyle daha rahat duyariz dedi hatta o an dinlemeye çalıştı ama çok güçlü değildi haftaya güçlenir dedi öylede oldu sen korkma yüreğini ferah tut benim geç döllenme bide aslında o 6 haftada ben 8 haftalık sayılıyordum doktorum ultrasona bağlı kıldı tahmini doğum zamanını çıkardı yani her ihtimali düşün ama en çok iyilerini düşün güzel düşün güzel olsun Allah’ın izniyle duyarsın duyamazsan da 7. Haftani bekle ben tam ultrasona göre 7. Haftamda duydum doktorlar bir evhamlı insanı korkutuyor ama sen bazen çok takılma dediklerine inşallah herşey yolunda gidecek
qnsmLk Yoo erken değil ben 6 haftada duydum
Eldgrn doktor aşırı strese soktu açıklama bile yapmadı. Sizinki ne güzel güçlenir demiş. Benimki onu bile demedi. Sordum cevap vermeye tenezzül bile etmedi bir de özel hastane olacak😏
Kontrolden sonra başka doktor ve hastaneye geçeceğim bu doktora devam edersem 9 ay geçme bana😂
Aysunnn1907__ tek doktora bağlı kalma canım bazo doktorlar gerçekten sinir bozucu olabiliyor emin olduğun doktordan devsm et benim doktorum yengemin gebeliğini tskibin yaptı hep ona gitti ondan biliyorum az çok doktoru hamile kalınca ondan devam ettim bende tabi ne olur ne olmaz devlete de gözüküyorum 1 ay sonra 2 li tarama için çağırdı doktorum konuştum devlette yaptircam doktorum da en iyi dedi yani öyle boşa para vermektense o daha iyi devletteki doktorda 1 ay sonraya çağırdı denk geldi yani doktordan yana aklın kaliyorsa başka doktora gözük mutlaaka
Eldgrn 27sine devletten aldım bilindik bir doktora. Arkadaşımın yengesinin ve annemin arkadaşının doktoru en azından bilindik doktor sizinki gibi . Ona gitmek daha mantıklı geldi. Araştırdım da devlettekini gerçekten iyiymiş. Bu özeldeki bazı doktorlar gerçekten can sıkıcı parayla rezil oluyor insan🤦🏻♀️
Aysunnn1907__ aynen bazı doktorlar sıkıntı en iyisi bildiğin memnun kalınmış bir doktora gitmen