Merhaba, ben 19 haftalık gebeyim. Bebeğimin ilk hareketini sanırım 15. Haftada hissettim. Çok hafif bir seyirme gibiydi. İlk ve son hissedişim o oldu. Sanırım biraz sakin ve uykucu. Siz ne zaman hissettiniz ilk hareketini? Sizce benim hissetmemem normal mi?
Ceromico 16 da hissettim
Ceromico 20 den sonra hiss edersin canım normal bendede böyle olmuşdu
Ceromico 19 haftanın sonunda hissetmiştim ben de zaten başlarda öyle hissediyorsunuz çok böyle şiddetli olmuyor ama 30 haftalara geldiğinizde sizi uykunuzdan uyandıracak kadar şiddetli oluyor😂😬
Ceromico 20.haftaya girdiğim de çok yorucu bir günün ardından dinlenmek için oturduğumda hissetmiştim. :) hissettiğim an ayy diye Bi çığlık atmıştım istemsiz bir şekilde 😂 şimdi 24. Haftadayız düzensiz olarak hissediyorum ama çok minik minik hareketler.
Ceromico bende 16+5 te ilk kez döndüğünü hissettim. Gerçekten kontrole gittiğimde dönmüştü. Su an 18+6 tekrar hissedemedim endişeleniyorum biraz risk olduğu için. Sadece elimle bastirdigimda bir noktada pıt pıt bişey hissediyorum bebekse. Ama 20 22ye kadar yolu varmis
Ceromico 16 dayim hissetim diyorum Herkes o kadar olumsuz bakiyorki Olamaz Imkani yoook.bagirsaktir gazdır mide gurultusudur burda bi sekilde hevesimi kirdilar Ediyosada eğer Artik Sayelerinde klişe geldi gazdır diyorum bende inanin burdakilee heves koymuyor Insallah en yakinda en net sekilde hissedersiniz ❤️🤌🏻
17ye doğru gidiyoruz doğru düzgün bişey hissetmiyorum sadece bazen bi tarafa toplanıp taş gibi oluyo bebekse eğer genelde sol tarafımda
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla herkes farklı zamanalarda hissediyor. Benim şuanda hissetmememde bir anormallik yok sanırım. Umarım en kısa zamanda hissederim :) herkese sağlıklı gebelikler ve sorunsuz doğumlar diliyorum.