Bugün 6 haftalık hamileyim bulantım yok. Ne zaman başlar ve sizin ne zaman başladı
Aysunnn1907__ 7. Haftanın sonu gibi başladı 17 oldu hala bitmedi 😵💫
Aysunnn1907__ 7+5 im hala gelen giden yok canım olmayacak gibi herkeste illa olacak diye bişey yok ben bir ümit bekliyorum gelir diye ama yok gelmiyor tam tersi iştahım çok açık kilo aldım
Aysunnn1907__ dua etki başlamasın😁
Aysunnn1907__ benimde hiç yoktu 8 haftalık oldum su içip suyu cıkarıyodum ve halla öyleyiiim 10+2 ..🤮🥲
Aysunnn1907__ 4 haftalıkken vardı benim bulantı kusmam Şuan 6 haftalığım bulantı var ama kusamıyorm sürekli pis pis bulanıyor kusturmuyor nefret ediyorum kusunca insan rahatlıyor ama kusma hissi yok sürekli bulantı Böyle olan varmı ya kusma hissi olmayıp sürekli bulantısı olan
Aysunnn1907__ 8 de başladı 19 da bitti hiç bitmeyecek gibiydi çok zor bi süreçti koku hassasiyetim çok fazla vardı
Aysunnn1907__ kız başlamasın🤣 benim 8. Haftada başladı aman diyim öyle böyle bişey degil bulantı🤮
Aysunnn1907__ sat a göre 8+1 daha 2 gün fln oldu sabah aç karnına bulanıyor sadece
7+2 de başladı başlamıyor diye seviniyordum
Eldgrn bende de iştah var sadece 😂 Diğer belirtiler ilk 5 hafta vardı şimdi yok😂
Eldgrn kız daha ne istiyon ben 6+3 3 gündür oldum dirildim açlıktan bayilcam bulantım yüzünden hicbisey yiyemiyorum
Alisa015 başlar kesin haftaya😂
Aysunnn1907__ bende de aynı bulantı hariç kasık ağrısı adet sancısı gaz göğüs hepsi vardı şimdi göğüsler azaldı arada karın kasık ağrısı oluyor gaz da öyle tabi bayağı azaldı o zamana göre ama bu bulanti yok hayır kilolu hamile kaldım 7+5 te 3 kilo aldım yok yani engelleyemiyorum kendimi bide ah napicam bilmiyorum iyice sistim hayır bebeğe yarasa takılmam da ona da yaramıyor şuan
Eldgrn bende kilolu hamile kaldım 108 kiloydum hamile kaldıgımda sadece gram almışım zaten bulantım oldu için hiç bişey yiyemiyorum et salam yumurta meyve suları parfüm deterjanlar coook mide bulantısı yapıyor bende akşam eşim parfüm atınmış gece 1 kadar balkonda durdum 🤮
Akrep17 bende hiç tiksinme bulantı yok olsa belki bu kadar iştahlı olmazdım 😔
Akrep17 kızıma hamileyken bende öyleydimmm eve giremiyordum parfüm kokar diye 😄😄
Bebegimizolsun benimde 4-5 haftalıkken vardı bulanıyordu ama kusamıyordum. Şimdi 2 gündür o da gitti.
Bebegimizolsun bende öyleyim canım 6 haftalık iken başladı 8 haftayız sürekli bulantı iştahsızlık hiçbir şey yiyemiyorum 3 kilo vermişim
Rabiakltk5 🤣🤣🤣 kız bulantı yok diye seviniyorum ama iştahım çok kilolu kalınca hamile kilo almak istemiyorum ilk aylarda bendede 7+5 im 3 kilo aldım düşün kiloda var kilo bebeğe gitse hiç sorun değil alayım ama ona da yaramıyor yoksa kusmadıgıma memnunum