kızlarrrr 37 haftadan bildiriyorum herşey stabil hatta tam aksi üç gündür inanılmaz enerji geldi bana ben şok 🥹🥹🥹😅 18-19 iki doktorda randevum var bakalım
_momy_ allah nasip ederse 11 gün sonra kavuşucam güzel kızıma
_momy_ ankete bakılınca temmuz anneleri hep ikinci yarıda kavuşacak demek ki 🥹💜💕
_momy_ bende inadına sürekli grip oluyorum dayanamıyorum artık sezeryan olucam
_momy_ 19 temmuz a gün verdi cnm
_momy_ nasip olursa doktor da okeylerse ayın sonuna doğru kavustayyyy🫠 Sezeryan günü vericek 38 i çok geçsin istemiyorum Rabbim bilir tabiiii
_momy_ 40+5 ama gelmiyor tasimak artik cok zor olmaya basladi 🥺😢
_momy_ 37+5 gelen giden yok henüz 🤦♀️
_momy_ benim ağusyos başı ama temmuz sonu gibi gelecek hissediyorum 🙊
_momy_ eli kulağındadir 🌸
_momy_ 5 günümüz var inşallah 🥲
_momy_ biz dün doğduk
_momy_ uygulamaya göre 12 gün kaldı bizimde 🥰artık ne zaman gelmek isterse
_momy_ Uygulamaya göre 9 günümüz var ama yalancı sancılar yükselmeye başladı 😂 sanmıyorum hanımefendi 9 gün dursun içerde 😂😂
_momy_ 5 temmuz saat 22.21 de kavuştuk 😍🥰❤️😍🥰😍❤️ 6 günlük olduk Allah’ıma bin şükür 🙏❤️😍🥰😍❤️
_momy_ 18inde ben de gidicem bakalım. Inşallah doğurmam o zamana kadar
_momy_ son 14 gün 🥰
_momy_ 36+2 de nişanım geldi bebiş çok baskı yapıyor alta açılmam yoktu sancılarım da yok tam hareketler yapıcam covid oldum karantinanın bitmesine 3 gün var 37+1 olduk üç gün sonra gelsin bari bebiş 😂🙈
_momy_ çarşamba günü nasipse sezaryen 😍😍 çoook heyecanlı
_momy_ 40. Haftadayız gelen yok hala 🤦🏻♀️😊
_momy_ son altı günüm ama gelmiyor belirtide yok bekliyoruz gelsin artık
_momy_ 14 gün kaldı ama hem doğumdan korkuyorum hem sıkıldım son zamanlar çok zor geliyor doğsun istiyorum sanki doğacak gibi ağrılar giriyor ama geçiyor falan kabızlık devam devlette kimse normal sezaryen bişey demiyor zaten hayırlısı bakalım
Pyrz_07 ayyyy bebişşş umarım sağlıkla gelsin kavuşalım seninle çok postta denk geldik ay hatırlıyorummmm ay benimde bu ay sonu ama belki daha erken olur 🫶🏼🫶🏼🥹🥹🥹
Pyrz_07 Yaaa benim de şu an 11 gözüküyor 😅 Sağlıcakla gelsinler inşallah ☺️🌸
Pyrz_07 bende ogluma kavuscam 11 gün var ama 38+3
_momy_ normal doğumu beklesem çatlardım sezeryan olcak olunca ne zaman doğum olacağı belli onun rahatlığı var biraz😄
_Lavinya oyyy süperrr darısı başıma hemen gelseler ilk gebeliğimde 42 hafta içinde suni sancı sıfır açılma ile normal doğum yaptım herşey iyiydi daha beklesek beklerdi oğlum yine gebeyim 37 hafta içindeyim bakalım kızım olacak belki hurafeler gerçektir kız erken gelir 🥹🥹🥹🥹
_momy_ Ay var ya böyle 42 leri görünce gözüm korkuyor 😅 Benim sancım açılmam herşeyim var inşallah daha da beklemem 🥲 Maşallah diyorum valla size 😅 İstediğiniz vakitte istediğiniz gibi gelsin inşallah ☺️ Sağlıcakla dogsunlar 😍
Haticeask çok geçmiş olsun bebişşşş ben normal görünüyor halen haftalık gitmem gerekiyor aslında ama doktorum polklinik kapalı olCak dedi bayramda 18-19 da gidicem hem aile hekimliğinde ölçümüm var hem normal doktorum a gidicem bakalım bir hafta sonra neler olacak en son 34 haftada gittim kilosu 2447 gibi bişi demişti ama kafa boyu hep üç hafta önde gidiyor nerdeyse çok iri olacak diyor doktor eşim de üzüldü biraz kafa büyük dediği için
18 🫣
Aytnnn 18 gün mü kaldı bebiş ?
Aytnnn 29 Temmuz benimde, planlı sezeryan 🫠 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
10 günüm kaldı bakalım 😅 ama bence kız erken gelir bir hurafe, kızım olacak ve doktor muayenede 40. haftayı doldurur belki geçirir bile dedi 🤷🏼♀️ Bakalıö görücez
mmihri valla bebiş benim de ilk gebeliğimde 42 haftada sıfır açılma suni sancıyla doğum yaptım o kadar dinçtim ki sezeryana gider gibi gittim hiç normal demezsin ama kız erken gelir diyorlar bakıcaz 😅😅😅🫠🫠🫠 adanadayım çok sıcak bunalıyorum üstelik hep zor bir hamilelikti damardan demir ve vitamin aldım serumla sanki yeni etki etti bir enerji patlaması var üç gündür
_Lavinya ay sorma sorma ben yaşayan kişi olarak daha bir korkuyorum normalde bu ay sonuna kadar doğurmam gerekiyor kırk haftam bitiyor ama gel gör ki ilk gebeliğimi de baz alıyorum ağustosu bulur mu acaba diyorum eylülün başında da kardeşimin düğünü var ay kaosssss
@_momy_ evet bekliyoruz 😁
Yesim619 yaaa ne güzel kavuşmaya az kalmışşş 38 haftada mı peki ? benim halen normal doğum görünüyor beklicez bu ay sonu kırk hafta
13 gün kaldı gelen giden yok 41.haftaya kadar yolumuz var dedi doktorum 😐 ben hep 2.daha erken gelir diye bekliyordum bu hanımın gelmeye niyeti yok 🤦🏻♀️
_BSE_ aaaaa bak demek ki hurefe kızzzz erken gelir bıdı bıdı çevremde benim ilk bebeğim erkekti 42 haftamda sıfır açılma suni sancıyla sancısız yaptım buda mı geç gelir acaba yaaaa
Sineemiis oyyy benim de normalde bu ay sonu kırk haftam bitiyor ama bebiş ne zaman gelirse abisi 42 haftada zorla doğdu 😅😅😅😅
_momy_ hangi doktora gidiyon adanada
_momy_ aynen ya ben kocaelindeyim hava çok güneşli değil ama ben yanıyorum 😅 aynı şekilde bende geçen hafta demir aldım damardan kendime geldim resmen.
Giraybayb oyyyy bilirimmmm ilk gebeliğimde 42 hafta dile kolay 38 de doğanları duyuyorum acaba diyorum 🥹🥹🥹🥹🤰🏻
_momy_ İnşallah uzamaz 😅🤭 Bir de düğün zor olur kiii. Allah yardımcınız olsun 🥰