40+0 bugün yarım saattir belimde kasıklarımda ağrı var. Bebek toplanıyor kasılıyor doğum sancısı mı bu nasıl anlarım
Star25 kaç dakika aralıklarla geliyor canım
Star25 tam nasıl oluyor canım tarif edermisin bende aynı durumdayım
Star25 benim bebek toplanıyor sertleşiyor öyle yapınca belimde kasıklarımda ağrı oluyor geceden beri 8 dakika geliyor senin baya sıklaşmış git istersen
Ssennn ona hiç bakmadım ya ama sık geliyor
Star25 bi bak bakalım canım nasıl gelip gidiyor şiddeti nasıl
Duzensizse daha yeni başlamış olabilir canım ama doğum sancısı gelir gider gelir gider yarım saat sürmez takip et kendini haftan gelmiş zaten gidersen yatirabilirler
Ssennn 2 dakikada bir ya nerdeyse. Bazen 30 saniye bazen 90 saniye kadar sürüyor
Star25 ah yavrum git hastaneye sıklaşmış baya❤️Ay hadi hayırla doğur inşallah sağlıkla🙏🏻❤️🥰😍
umran__ teşekkürler ama hiç siklasmadi ki direkt böyle başladı ve öyle aşırı şiddetli de değil ne olduğunu anlamadım
Ayliz_123 canım benim de bebek kasılıyor taş gibi oluyor karnım. Kasıklarımda bazen ağrı oluyor bazen olmuyor. Çok şiddetli de olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum simdi
Star25 ne yaptınız merak ettim
Star25 ya tamam canım
Star25 ne yaptınız merak ettim bende:)
umran__ @Arztmn doktora yazdım gel nst çekelim dedi ben 2 saat uyudum uyandığımda geçmişti kasılmalar. Hala ara ara oluyor. Bugün de dogurmazsam yarın kontrolüm var zaten bakalım hayırlısı
Star25 Hadi bakalım hayırlısı ❤️bizi de gelişmelerden haberdar edin🙏🏻
Star25 demek ki yalancı sanciymis aynen merak ettim bende bizi de haberdar edin