Kızlar ne yesek cinsiyet kız veya erkek olur sizce 🤰🤦🏻♀️😬
GoktugAlp onunla hiç alakası yok canım gebeliğin başından beri ekşi ve acı yiyorum oğlum geliyor 😂😂
GoktugAlp benim yorumumu yanlış anlayıp bu postu açtınız sanırım ama orada da dedim üstteki yorumu okuyun diye. Birisine tanıdığı erkek bebeğe hamileysen muz ye pipisi büyük olur demiş. Ben de hiç muz yemediğim için espri yapıp güldüm. Yani bu saçma ve bilimdışı şey ile alay ettim. Gelip bana açıklama yapmışsınız da önce okusaydınız anlarsınız. 😊
GoktugAlp gebelik öncesimi yoksa hamileykenmi 😂 hamilelik öncesi cinsyeti etkileyblcek beslenme tarzları var bilmsel olarak kanıtlanms çünkü
GoktugAlp birşey yesen de hatta yemesen bile cinsiyet rabbin takdiri erkekten de gelen bir kromozomdur 2 kere 2 = 4 🤣🤣🤣🤣 çok araştırmıştımda çoğu şey yanlızca hurafeee
GoktugAlp turşu yedim tüm çevrem ooo kız geliyor dediler. 11 haftada birde öğrendik ki erkek ☺️
GoktugAlp
GoktugAlp tatlıda yedim ekşide yedim kızım oluyor yemekle alakası yok ki bunun
aylinpalaa Bnm 20 haftaya gireceğim hala cinsiyet belli değil
aylinpalaa Bende hep ekşi turşu acı yiyorum doktor kız dedi🤷♀️🥰
sdymtl burda okumuştum bezinin içine kürdanı kırıp peçeteye sarıp koymuş birisinden bahsediyorlardı boyu uzun olsun diyeymiş🙈
sdymtl 😬🤦🏻♀️🤰anlıyorum cnm
sdymtl yanlış anlamadım çok söylentiler var hatta bi bayan bu tür şeylerden para kazınıyor hamilelik öncesi 4 ay pehriz yapılıyor cinsiyete Alakalı oluyor.
Princessmom evet bi kadın bundan para bile kazınıyor
nnnaaz Allah ıslah etsin onu ya yazıl bebeğe 😓
GoktugAlp evet biliyorum ama arastırınca herkes uygulayablir zaten her bilgi mevcut internette. Ben çok araştırdım aylarca belki ailevi sebeblerden ötürü erkek bebegm olsun istyoduk. Eşimde bende beslenme düzenine çok uymasakda genel olarak uyguladık. Hamileym bebegm erkek
Ben hiçbir şey yiyemiyorum bana nolcak 😅
Nnanaa ohhhoo seninki de 30a kadar belli olmaz, cinsiyetsiz olabilir ilişki öncesinde spermlerle müzakereye oturdun mu? Az buçuk bişeyler demişlerdir🥺
Deletedmom727272 😂😂😂 hala karar verememişler ondan böyleymiş çektim kenara konuştum
Deletedmom727272 nasıl yani
Valla çok iştahsız biriyim neredeyse yemek yemeden yaşarım öyle tost makarna pilav gecistiririm genelde 2 tane oğlum oldu ama hamileyken dikkat ederim yediklerime yemekle cinsiyetin vs alakası yok yani Allah ne verirse o olur canlar 🥰