Yaşayanlar sürec nasıl ilerledi yatış verdiler Alt ast kan değeri yüksek cıkmış ilk gebeliğimdede yükseldii icin aldılar bebeği ama o zaman 38+1 di bebeğim ve şu ana göre daha düşüktü sonuc ciyer geliştirici yaptılar bekliyorum
Rehile ??
Rehile neden ciğer geliştirici vurdular 38 hafta zaten miyadinda dogum zamanı demek. Birde gebelik zehirlenmesi sıkıntılı bir şey neden sezaryen kararı almadınız?
Rehile inanki çok şanslısın ben ilk gebelikte 28. Haftalık doğurdum 3 haftada gelişim geriliği vardı 740 kilo doğdu 22 gün sonra vefat etti sen hiç tedirgin olma kontrol altındasın ekstra durumda hemen alırlar bebeği senim haftan çok güzel bi hafta şuanda 25 haftalık hamileyim yine tedirginim
Rehile 36 hafta ve sonrasi normal dogm kabul ediliyor erken degil yani.saglikla kucagina al ins.bendede o risk var hergun dua edoyrm 36 ya kadar dayanalim diye
Alparslanveannesii 38+1 ilk gebeliğimdeydi canm şu an 36+1 rim sezeryanlıyım zaten ama doktor muşade altında tutuyo şu an dün yatış verdi
Rehile kucağına sağlıkla al kuzum kac kilo
Değeriniz kaç çıktı
Fenciz ast 93 Alt 118
Mervedemir24 çok gecmiş olsun umarım bidaha yaşamazsın Zehrlenme vs Allah kimseye yaşatmasın
Mervedemir24 bende 34+6 bebek 2880 gram 1 cm açılma var korkmalı mıyım
Eylul2019 çok gecmiş olsun benimde tansiyon iyi yüksek vs değil ama kanda yüksek anlamadm doktorda daha bişey demedi
Rehile sizede gexms olsn
Eylul2019 benide bu gun sezeryana àlcklar
Rehile Kucagina almak nasip olsun.kacta gireceksn burayada yaz olurmu.
Boyle durumlarda en dogrusu bebegin bi an once dogmasi hem sizin hem bebeginizin sağlığı acisindan. Sanslisiniz ki cok gec bir haftada karşınıza çıkmış
Eylul2019 onşallah doktor usg sonucuna bakıp söyleyecek haber ederim. Cok teşekkür ederim Amin darısı size
Alparslanveannesii 3300dendi canm
Alparslanveannesii normal yapmadım Kİ İnan hiç bir fikrim yok bu konuda açılmam olmamıştı benim