Kızlar son günler benim doğum sancılarım biraz erken başladı ama acilmam olmadığı için hastanede yatış yapılmadı 39+3 olduk bel de ve rahmimde çok ağrım var normal mi sizce? Veeee birde son hafta acilmam olsun diye önerdiğiniz birsey var mi
_sila07 ben de 38+5 agrim var duzenli sancim yok 3-4 cm acilmam var gitsem suni takip dogurturlar esime kalirsa gidelim ben ne yapsam bilemedim
_sila07 sguat yap, hurma adacayi ic bir de
_sila07 ananas, hurma, adaçayı. Merdiven in çık. Squat, pilates topunda hareketler var onları yapabilirsiniz
_sila07 39+4 ne bel ağrısı ne sancı hicbisey yok yapmadığım şey kalmadi çömelme ilişki hurma adaçayı hacamat merdiven inip çıkmak günde iki saat yürüyüş ananas 🍍 akışına bıraktim
Bende 38+3 üm ya tık yok
38+5 ne gelen vaaar ne giden 🥲
Ssennn benimde gece 4 den beri adet sancısı gibi ağrılarim var seninle aynıyız canım 38+5 bakalım nolcak
İlişki sonrası düzenli sancı başladı bende 39+0 napcamı bilmiyorum dr agitsem mi var mı yaşayan
Sultaner Düzenli sancıysa gidin doktorların söylediği üç şeyden biri nişan geldiyse veya suyun geldiyse veya düzenli sancın varsa
BusraKader Valla sancılarım oluyor ama düzenli değil o yüzden gitmiyorum altta bu hafta daha çok batma hissi yaşıyorum ama artık yeteeer be çocuğum gel diyesi geliyor insanın 😭😭🫠🫠
Al benden de o kadar evde cekiyim sancıyı felan diyorum bu seferde tedirgin oluyorum bişey olursa diye
BusraKader Bi belirtin yoksa çek işte evde su kan vs vs gelmediği sürece 🤷🏼♀️ Benim fikrim
Ssennn şuan bişey yok canım sadece ağrı kasıklarım ve belimde