Kızlar ben bir ay önce ölü doğum yaptım maalesef. Amma ve lakin halen adet görmedim. Normal doğumla aldılar yavrumu. Doğumdan ne kadar süre sonra ilk adet görülür veya ilk adet görülmeden de gebe kalınır mı?🥹
Zln2152 6 ay sonra oldumm
Zln2152 2 ay sonra
Zln2152 başınız sagolsun. 2 ay sonra adet oldum
Zln2152 8 ay sonra regli oldum bende
Zln2152 Başınız sağolsun 😭
Zln2152 başın saolsun canım Rabbim sabrını versin 🤲
Zln2152 bende geçen sene 32 haftalık ölü doğum yaptım. 40 ım çıktıktan bir ay sonra adet gördüm. Hemen eski düzenine girdi adetlerim. 3 ay sonra da tekrar hamile kaldım. Darısı başına inşallah en kısa zamanda
Zln2152 14 ay sonra oldum
Zln2152 basın sağolsun canım cennet kapısında şefaatçin olsun evladın 💕 Ben doğumdan 4 ay sonra adet oldum ama tekrar hamile kalmak için adeti beklemene gerek yok. Düzene girmesi 2 seneyi bulabilir diyor doktorlar.
Zln2152 başın sağ olsun kaç aylık gebeyken bebeğinizi kayıp ettiniz çok özür dileyerek soruyorum ben 3 aylık hamileyken kayıp ettim normal doğum şeklinde doğumum oldu 1 ay sonra adet oldum 2 buçuk ay sonra gebe kaldım rabbim sana da nasıp etsin
Zln2152 Ben tam 1 sene sonra sonra normal adet döngüme geri döndüm ama 7. ayda da bir kere adet olmuştum. Ne zaman yumurtlama olacağını bilmediğiniz için her ay aslında hamile kalma potansiyeliniz var. Başınız sağolsun, umarım tez zamanda yeni bir gebelik haberi alırsınız 🙏
Melekebbr sizin normal gebelik miydi
Nur000 sağol canımm Allah razı olsun. Ben halen adet olamadım korkmaya başladım olmuyorum diye adet görülmeyince de gebe de kalınmıyor diyorlar
Zln2152 kalınıyor neden kalınmasın doğum yaptıktan 3 hafta sonra rahim kendini tekrar gebelik için hazır hissediyormuş sağlık ocağındaki ebe söylemişti kulaktan duyma laflar ile üzmeyin kendinizi başınız sağolsun.
Zln2152 hiç adet görmeden hamile olan tanıdığım var doğumdan sonra kanallar açık olduğu için, daha hızlı hamile kalınıyormuş bir tanıdığımın 10 yıl çocukları olmadı tedavi oldular bebek doğduktan sonra da zaten olmuyor diye korunmamışlar hemen üstüne hamile kalmıştı
Zln2152 Evet. Ben emziremedim o yüzden erken oldu muhtemelen
gzdeal sağol canım Allah razı olsun. Benim doktorumda doğumdan hemen sonra rahim toparlamaya başlıyor kendini ve gebe kalınabiliyor toparlandıkça dedi. Bende küçük doğum olduğu için çabuk toparlar dedi bir ayı geçtik adet görmedim gebelikte yok geçen test yaptım beta 0.283 çıktı maalesef gebelik yok adette yok anlamadım Allah sonumuzu hayretsin inşallah 🙏
Zln2152 annem 2 yık hiç adet olmamış 38 yaşında artık menapoza girdim diye düşünmüş ondan öncede 2-3 ayda bir oluyormuş zaten sonra doktora karnım ağrıyor diye gidince 4 aylık bana hamile olduğunu öğrenmiş bende 1 buçuk 2 ayda bir adet olurdum hep bazen ayda 1 bazen olmazsın yani şuan hamileyim çokta uğraşmadık şükür
uraz_ve_annesi- ayy inşallah benimde öyle olur kuzum ya. Kimisi doğumla tüm pisliği atıyorsun İÇİN temiz oluyor daha çabuk gebe kalırsın falan diyorlar kimisi de kalamazsın diyorlar herkes bir şey söylüyor inşallah gebe kalabilirim adet göremeden de
MiracAlpinannesi o 8ay içinde gebelik oldu mu
NemrudunKizi sağol canım Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 🙏
Zln2152 Hayır
10 ay sonra oldum
Dilanayhan gebe kaldınız mı peki o aylar içinde
Zln2152 hayır 2 yıl geçti sonra kaldım
Zln2152 daha doğrusu korunuyodum
Seyma_nur1 sağoll canım Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 🙏
Ben 22 ay sonra oldum rekor bende sanırım ama adet görülmese de hamilelik oluyor diye biliyorum
Tarikipek doktora falan gittiniz mi peki neden o kadar geç adet gördünüz acaba? Bende kaç kişiden gebe kalınır diye duydum hatta adet görmeden bile kalanları biliyorum. İşte bazısı da adet olmadan yumurta çatlamaz falan diyorlar bu yüzden gebelik olmazmış diyorlar