Doktorum Bayramdan sonraki hafta çatı muayenesi yapacağıni söyledi ama ben biraz korkuyorum kaç dakika süren bir işlem? Acılı mı? Ve doğumu tetikler mi? Daha önceden tecrübe edinen anneler varsa aydınlatır mısınız
nazlinurkussan saniyeler süren bir işlem kendini kasmazsan asla canın acımaz canım korkma doğumuda tetiklediğini düşünmüyorum
nazlinurkussan yok canım ya korkulacak bir şey değil daha önce hiç smear testi verdin mi ya da rahim filmi falan?Onlardan bile daha az hissedilen bir şey parmakla bakılıyor zaten. Aslında daha acıklayıcı örnekler vermek isterdim de burası bunu kaldırmaz anlamışsınızdır umarım 😄
nazlinurkussan acı agri kisiden kisiye değişiyor illaki kendinizi kasmaz rahat olursaniz aci agri minumum olacaktir dayanilmayacak birsey acisi yok zatende illaki insan biraz agri hissediyor cok uzun suren birsey degil. Ben cati muayenesinden sonraki gun suyum geldi sonraki gunude dogum yaptim o mu tetikledi bilmiyorum sizi korkutmak istemem cati muayenesi olmadan onceki gece baya agrim sancim olmustu ama gecmisti doktorda sanci cekmisssin demistti muayene edince anlamisti.
nazlinurkussan bilmem ki
MeriHera 😂😂😂😂
MeriHera Nst de aynı odada karşımdaki bayan oyle bir anlatti ki doktor bütün elini soktu falan, durduk yere tedirgin oldum 😂 parmakla bakılıyorsa iyi 🤭
Pheebs yok artık oda ne yani kanal hattı mı açacak açıklığı olup olmadığını anlamak için el sokmaya gerek yok el girecek kadar genişse zaten doğum başladı demektir
MeriHera Evet bir de benim haftam daha küçükken bu şekilde anlatıp beni korkutmasına sinir olmuştum 🤭 neyseki aci esigim yuksektir daha once smear testi de oldum insallah rahat gecer cati muayenesi de 🥰