Merhaba, bazen iş yaptığım zaman akıntı miktarım artıyor ve koyu sarı renk oluyor. Sizde de böyle mi? Sebebi nedir? 9 haftalık gebeyim riskli bir durum mu? Doktor tahlillerimin temiz çıktığını söyledi. Herhangi bir enfeksiyon da yok. Ama bu durum beni tedirgin ediyor.
Edilek ilk zamanlar akıntı normal
Edilek bol su için bende de oluyor su miktarını çoğaltınca bi süre sonra düzeldi
Edilek aynı bende bu durumdan sikayetciyim en basından beri beyaz sarı yeşil akıntım var cogu zaman kokusuz ama ıslaklık hep olduıgu için kokuda yapıyor bir süre sonra. Pecete koymaktan çamasır degiltirmekten mafoldum sürekli. 22. Haftadayım idrar yolu enfeksiyonu olmuştum geçti ama akıntı hala devam. Bir daha doktora gidişimde vajinal muayene ettiricem enfeksiyon var bence😔 sizin erken dönemde akıntı olması normal ebe öyle demişti.
Doktoruna sormadın mı canım
Merveofs sordum tahlil yaptı ama temiz
NemrudunKizi koyu sarı mı? İlk 2 ay beyazdı akıntım 3. Aya girince böyle oldu
minigimherseyim aynı durum bende de var 30+4 haftaligim bayramdan sonra gidince söyleyeceğim
Deletedmom_7 cok rahatsız bir durum ama kasıntı yada idrarda yanma yok bende sizin var mı
minigimherseyim bende de yok akıntı var sizin gibi sarı yeşil bazen koku da yapıyor