mhmmddgc buse_2695 Kabin yada baston. Travel pişmanlıktır net söylüyorum. 1 tane memnun olan görmedim
RabiaMirze Travel sistemden hiç bi arkadasım memnun değil ilk gebeligim bende cok araştırdım birde tek basına biryere giderken cok zor oluyor cünkü iki parça halinde oldugu icin hem bebek hem o iki parçası olmuyor kapanabilenler cok cok daha kullanıslı bende yeni aldım arabamı joie markasının ama travel sistem gibi cıkabiliyor hem hemde direk kapanabiliyorda baston gibi yani ikisi bir arada cıkarıp yönünü istedigin gibi takabiliyorsunuz e bebekte şuan indirimde baya memnunum şuan kızımı bekliyorum gelsinde inşallah kullanalım 😍
RabiaMirze limonluanne merhaba Joie chrome bebek arabası isterseniz pusetde takabiliyorsunuz pusetliyken baston gibi kapanmıyor ama kendi büyük oturagını taktıgınız zaman kapanabiliyor ürün cok güzel ve saglamda görünüyor fiyatı malesef suan yükselmiş indirimden 3750 ye aldık yazıdıgım zaman indirim devam ediyordu şuan 5600 gibi bir fiyatı var yinede almaya değer 🌸
SibelBalciOz buse_2695 diamond baby aldım çift taraflı hem katlanması kolay.Puset takılmıyor kış bebeği olacağı için puset takılabilenden tercih etmedim.Hem uygun fiyatlı hem kullanışlı
m_gunes Bende kraft time G tercih ettim,portbebeyi çıkarmadan portbebeyle birlikte tek elle kapanabiliyor ve hafif.ilk zamanlar dilerseniz pusetle dilerseniz portbebenin tam yatış özelliğiyle kullanabiliyosunuz.zaten tüm set olarak satılıyor.
Beymin buse_2695 araştırmalarım sonucu kabin boy aldık. Henüz kullanmadık ama iyi ki diyoruz, eşim evde sürekli boş arabaa gezdiriyor 🙂 Hafifliği ve manevrası çok iyi. Üstelik yeni doğan için uygun. Travele hiç gerek yok bence 🌸
limonluanne Cevaplar için teşekkür ederim, inanılmaz kafam karıştı doğuma üç haftam kaldı hala karar veremedim 🙇🏼♀️
minik_koala_ve_annesi buse_2695 travel aldim puset tasimak icin lazim olacak nasil olsa o yuzden travel aldim
Beymin Betulxxx chicco we bebek arabası canım. Trolley me alacaktık we yi görünce daha başka olduğunu anladık 🌸 chicconun arabaları en uygun civilde bu arada. Almasanız bile mağazada canlı görmenizi, denemenizi tavsiye ederim.