Gelmek bilmeyen bir bebisim var. Sizde durumlar nasıl kizlar hangi haftadasiniz sancılarınız başladı mı 🙄
96esra bende 39 oldum 38 de 1 cm açılmam vardı doktor 10 gün beklemezsin gelir demişti sancı felan yok hala sabah kontrolümüz var bakalım hayırlısı ne olacak
96esra 39+3 benimki de senin bebis gibi
96esra 40+0 beklemedeyim
EceKB
96esra 39+4 Canım bekliyoruz ama bir gelişme yok .Bel ağrım var sadece
96esra 39+2 de doğum yaptım sancılarım ve nişan gelmesiyle ☺️ Allah’ım herkesin yardımcısı olsun kolaylıklar versin inşallah
bsraaktan benim 3-4 cnm acikti 2 gun once ayni durum burazdan gidicm bakalm ne dicekler
bsraaktan alt tarafında pelvis kemiklerinde agri var mi ya. Benim bebis kanala girmedi ama alt tarafıma baya baskı var kemiklerim ağrıyor
39+6 yım bugünden beri bel ve kasık ağrılarım var ama hafif sanki regl olacakmısım gibi tarif edebilirim. 😊
EceKB seninki bir iki güne gelir o zaman 😂
gamzelim1 inş bi an önce gelirler ya 🥲
Tree haber et canım bizede aslında yatisin olması lazım sanki 🥰
96esra ertesi gun suyum geldi cok sukur sag salim kucagimiza aldik darisi sizlere
96esra şimdi kontrole geldim 3 cm olmuş açıklık eve gönderdi duş al hareket et akşam 8 de gel dedi büyük ihtimalle yatış yapıcakk
Bizde 39 olduuk ama geleyim de çıkayım artık demiyor sabirsizlanmaya başladım bu sıcakta da çok zor geçiyor son günler 🙉🥴
minnosveannesii aynen sıcaklar cok zorluyor ya her yerim ödem oldu şiştim hep 🥲
96esra inşallah 😊
bsraaktan ayy hadi bakalim cok heyecanlı darısı bize 😂
96esra nst de sancım çıkınca 5 te gel dedi ama benim hissettiğim yüksek bir sancı yok normal mi acaba
bsraaktan benim gorumcemde de öyle oldu sancı gözüküyordu ama hissetmiyordu açılma olsun diye suni sancı vermişlerdi
39+5 bende artik cok sabirsizlaniyorum yok gelmiyor🙁
Tree yaa çok sevindim maşallah 🥰