Çamaşırımda bi kaç haftadır ıslaklık hissediyordum, doktoruma söyledim turnusol testi yapıldı;amniyon sıvısı geliyormuş, ama su seviyen normal herhangi bir sorun yok dedi.aynı durumu yaşayan oldu mu, erken doğum belirtisi mi bu ? bebeğimin de gelişimi önde gidiyor.
ada58 benden de sıvı gelmişti ama herhangi test yapılmadı erken doğum riski var denildi şuan 34+5 deyim bi sıkıntı görünmüyo muaynelerde
ada58 bayramdan sonra bende gidecem sürekli ıslak oluyor anlamiyorum valla doktota demiştim daha önce suyun iyi gelse suyun azalır demişti o pedi doktor mu veriyor biz mi alıyoruz
..
Smv amniyon sıvısı olduğunu nasıl anlamıştınız.
benimmdunyamm doktorum poliklinikten servise yönlendirdi servisten verdiler, başka bi yerde bulma imkanın yok, allped diye bişey varmış ayrıca o da medikallerde oluyormuş ama stoklarda yok netten de baktım hiç bi yerde yok
Bende 35.haftada geldi iki gün boyunca kesik kesik bugün yani 35+2de doğum yaptım kanala girmişti doğum başlamıştı
Emine5534 ben de gün içinde çok az geliyor ama her gün geliyor alıştım ben de telaş da yapmıyorum açıkcası. 🤷🏼♀️
ada58 ücretsiz mi veriyorlar hastanede
benimmdunyamm herhangi bir ücret ödemedim.